2777
2789
عنوان

ای یو ای، بیبی چک

127 بازدید | 11 پست

امروز 14روز که ای یو ای کردم دیروز تست زدم منفی بود یعنی دیگه  امیدی نداشته باشم؟ 

همش حالت های پریودی دارم البته امروز و دیروز کمتر بود. ببخشید ترشح سفید رنگ هم دارم

😍همیشه عشق باشد همیشه برکت😍😍

به نظرم صبر کنید بیبی چک اعصاب آدم رو بهم میریزه استرس میگیری ان شاالله بارداری 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که از بیبی چک متنفرم هر چند برا بارداری قبلیم ماه اول اقدام نتیجه گرفتم ویک هفته قبل پریود بیبی چک نشون داد ولی برادومی ماه دوم اقدامم ماه پیش بیبی چک زدم منفی شد دیگه تصمیم گرفتم تا از موعدم نگذشته بیبی چک نزنم بیبی چک فقط استرس میده صبر میکنم پریود نشدم آزمایش میدم شماهم صبر کنید از موعدتون بگذره 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
سلام تو کل دوره ۱۴ روزه درد داشتین؟ من از روز آی یو آی دل درد و کمر درد دارم صبح فکر میکنم خوب شد ...

من از روز سوم کمردردم شروع شد حتی وقتی نشسته بودم. روز 12هم دل و کشاله رانم درد میکرد 

😍همیشه عشق باشد همیشه برکت😍😍
من از روز سوم کمردردم شروع شد حتی وقتی نشسته بودم. روز 12هم دل و کشاله رانم درد میکرد 

واللا من خیلی سرچ کردم انگار این دردا میگن به خاطر داروهاست.

ان شاالله که براتون مثبت میشه و نی نی میاد تو دلت🌹🌹