2777
2789

تا حالا شده شوهرتون از چشمتون افتاده باشه طوری که زندگی کردن باهاش و بخشیدن اشتباهاتش براتون سخت باشه؟؟ 

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هم داری؟ علتش چیه؟

بله مشکل اینه که ما کلا مثل خواهر برادریم یعنی کلا خواهر برادر هم بیشتر حرف دارن تا ما تقریبا همون دو تا غریبه ایم میشه گفت نه حرفی نه رابطه ای 

بله مشکل اینه که ما کلا مثل خواهر برادریم یعنی کلا خواهر برادر هم بیشتر حرف دارن تا ما تقریبا همون د ...

پس مشکلتون سرد بودن و بی احساس بودن همسرتونه ،تا حالا پیش مشاور رفتین؟

منم مثل شمام

من همسرم توی این هشت سالگی که باهم زندگی کردیم همیشه باهام گرم بوده وصمیمی به غیر از ده روز اول زایمانم که مامانم پیشم نبود و ننه اون پیش ما بود ،مشکلمم همینه هیچ وقت اون روزا رو درک نکردم

پس مشکلتون سرد بودن و بی احساس بودن همسرتونه ،تا حالا پیش مشاور رفتین؟

خودم اره ولی شوهرم نه یعنی نمیره یکی دوبار گفتم وای یعنی انگار یه غریبه تو خونه پیشم زندگی میکنه باور کنید به زور غذا میزارم جلوش 

بچه ها به نظرتون چی باعث میشه که یه مرد نسبت به همسرش سرد و بی تفاوت بشه؟؟

من همیشه واسم سوال بوده که من توی زایمانم چیکار کردم که همسرم یه حالتهای مثل قهر داشت باهام همش فکر میکردم سرد برخورد میکنه که تنبیهم کنه ولی نمیدونستم چیکار کردم 

من همسرم توی این هشت سالگی که باهم زندگی کردیم همیشه باهام گرم بوده وصمیمی به غیر از ده روز اول زایم ...

پس اگه الان خوبه راه بیا من تا یکسال و نیم بعد از زایمان پشتشو کرد اونور خوابید شب تا صبح گریه میکردم بعد زایمان آدم نیاز به محبت و توجه داره ولی ما همش بحث

خودم اره ولی شوهرم نه یعنی نمیره یکی دوبار گفتم وای یعنی انگار یه غریبه تو خونه پیشم زندگی میکنه باو ...

واای چقدر سخت باهاش دعوا میکنی

پس اگه الان خوبه راه بیا من تا یکسال و نیم بعد از زایمان پشتشو کرد اونور خوابید شب تا صبح گریه میکرد ...

مشکلم همینه همش فکر میکنم اینی که الان میاد تو چشمام نگاه میکنه قربون صدقم میره حرف مفت دوباره به موقعش زمانی که بهش نیاز دارم جا خالی میده دیگه بهش اعتماد ندارم