2777
2789
عنوان

شیرنخوردن نوزاد رفلاکسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 70 پست

بچه ها نوزاد سه ماهه رو بازم باید به پهلو خوابوند؟

دختر من شیر برمیگردونه بعضی موقع ها هنوزم میترسم صاف ینی طاق باز بخوابونمش

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
میفهمم منکه همش گریه میکردم میگفتم نکنه خدایی نکرده یه طوریش بشه،ولی هیچ طوری نمیشه خداروشکر،شما سعی ...

وای ایشالله فقط امیدم به اونه

انقد میگم بزرگتر بشه بهتر میشه که اصلن نمیفهمم این روزا چطور میگذره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم سه ماهشه زود زود گرسنه میشن کم کم میخورن

پست بعدیمو ببین❤

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
بچه ها نوزاد سه ماهه رو بازم باید به پهلو خوابوند؟ دختر من شیر برمیگردونه بعضی موقع ها هنوزم میترسم ...

اره به پهلو 

ولله اینا نمیتونن یه آب دهنو قورت بدن دخترم گاهی میپره گلوش 

دکتر پسرم گفت از 4 ماه و نیمگی غذای جامد رو شروع کن منم شروع کردم، خداروشکر خیلی راضیم ازین مسئله

منم از چهار ماه و نیم شروع کردم اما یادم نیس چرا قطع کردم ندادم فکر کنم ترسیدم براش زود باشه چون دکترش به من نگفت از چهار ماه فقط شیر خشک داده بود. بهم گفت ماه پنج که کامل شد بعد شروع کن. منم از پنج ماهو نیم شروع کردم

بچه ها نوزاد سه ماهه رو بازم باید به پهلو خوابوند؟ دختر من شیر برمیگردونه بعضی موقع ها هنوزم میترسم ...

روزها که حواست بهشه مشکلی نداره ولی شبها به پهلو بخوابونش

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
وای ایشالله فقط امیدم به اونه انقد میگم بزرگتر بشه بهتر میشه که اصلن نمیفهمم این روزا چطور میگذره&n ...

آره بابا بهتر میشه،فقط موقع شیر دادن استرستو کنترل کن چون به بچه هم منتقل میشه باز لج میکنه نمیخور

دست خودش نیست طفلی هر چی میخوره دوباره میان تو دهنش منم دختر م تا۶ماهذهمین مشکل داشت بالش دخترم خیلی ...

ولله دوتا بالش زیر سرش میزارم 

اره واقعن گناه دارن یهو ترش میکنه صورتشو جمع میکنه گریه میکنه

سلام عزیزم درکت میکنم واقعا خیلی سخت هست پسر منم سه ماهشه هم الرژی داره هم رفلاکس(سرفه و کیپ شدن بینی و خس خس سینه و عطسه داره)تا یه مدت که میبردم دکتر داروی سرماخوردگی میدادن چون فلاکسش پنهان بالانمیاره اینم خودم متوجه شدم ولی از زمانی ک شیر خشک رو کامل قطع کردم و لبنیات و تخم مرغ و ماهی و ارده و اجیل وچیزایی ک حساسیت زا هستن کلا حذف کردم بهتر شده 

خودت دراز بکش رو شکمت بذار شیر بده این مدلی امتحان کردی؟

اره میدونی بغلم که میگیرم هی سرشو میاره سمتم دهنشو باز میکنه بعد گریه میکنه دوباره همینطوری 

دلش میخواد بخوره ولی انگار نمیتونه 

پسرمن ک چند روز اصلا شیر نمیخورد ب زور توی حالتای مختلف بهش شیر میدادم چند شب راه میبردم توی خونه دیدم دیگه راه بردنم اثر نمیکنه الان توی بقلم با دست میزنم پشت پوشکش صدا ک میده شیر میخوره 😂😂😂سرشم شیب دار میذارم بعد شیر خوردنشم یک ربع سرپا توی بقلم نگهش میدارم ک شیر برنگرده

اره میدونی بغلم که میگیرم هی سرشو میاره سمتم دهنشو باز میکنه بعد گریه میکنه دوباره همینطوری  د ...

میپیچه به خودش؟

دختر من خیلی میپیچید به خودش دکتر گفت رفلاکسه یکیش گفت کولیکه اما یه دکتر گفت قولنجه زودم خوبش کرد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نه الان که سه ماهشه آهن نمیدم  فقط آد که اونم انقد عوق میزنه به زور و غر غر شاید یکمشو بخوره ی ...

کلا جز شیر خودت یا شیر خشک مخصوصش هیچی نده منم دکتر دارو داد اشتهاش کم شد یه هفته داروشو قط کردم آدشم قط کردم اشتهاش باز خوب شد چیزی تا ۶ ماه جز شیر خودت نده نهایتش شیر خشک

پسر منم ۴ماهشه اصلا شیر نمیخوره فقط تو خاب میخوره

من این روزا رو همین چند ماه پیش داشتم امسال تابستون کلا خونه نشین بودم چون پسرم تو شلوغی نمی‌خوابد و بالطبع شیر هم نمی‌خورد افسردگی گرفتم نا خود آگاه گریم می‌گرفت که چرا بچه من باید اینجوری بشه دکترا هم میگفتن طبیعیه تحمل کن تا اینکه کم کم بیخیال شدم انگار خدا صدامو شنید به دلم آرامش انداخت و اینهمه سختگیری برای شیر خوردنشو ول کردم تو هم خودتو اذیت نکن بالاخره خوب میشه

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد