2777
2789
عنوان

شیرنخوردن نوزاد رفلاکسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 70 پست
وای دختر منم سه ماهشه انقدر تیکه تیکه شیر میخوره خستم میکنه🤦‍♀️ هی ۳۰ سی سی میخوره دیگه نمیخوره با ...

خب معدش کوچیکه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه آلرژی هم داره به پروتئین گاوی  آپتامیل پپتی جونیور میدم بهش

واای درکت میکنم خیلی روزایی سختیه.. من م کلا افسرده شده بودم.. شیر خشک نمیخورد.. شیر منو میخواست ک منم شیر نداشتم... فک کن چقد راه میرفتم میدادم زن داداشم شیر ش بده..  واایی یادم میاد حالم بد میشه.. تا بزورر بعداز یکی دوماه عادتش دادم ب شیشه شیر 

دختر من برعکس بود. رفلاکس داشت ولی خیلی شیر میخورد چون همرو بالا می‌آورد مدام گشنه بود و شیر می‌خورد ...

اینم تا دوماهگی ولع شیر داشت ولی الان فهمیده که شیرخوردن معدشو اذیت میکنه برعکس شده

خب معدش کوچیکه

اخه ماه پیش که کوچبک تر بود ۹۰ سی سی یجا میخورد سیر میشد

یا ۱۲۰ سی سی بعضی موقع ها یجا میخورد

الان انگار بازیگوش شده

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
اگه خواب عمیق باشه میخوره اگه نباشه درجا چشاشو باز میکنه با زبونش میندازه بیرون ، درمونده شدم دیگه

دخترمنم اینجوری بود.

اما با شیشه شیر میخورن،شیشه رو نگاه کن ببین سرشیشه از کدوم مدله،

از سرشیشه ی گرد استفاده کن بیشتر شبیه سینه س.

و اینه حتما حتما نوزاد وقتی میخوابه یا شیر میخوره شیب داشته باشه،یعنی سرش بالاتر از بدنش باشه .

دختر من برعکس بود. رفلاکس داشت ولی خیلی شیر میخورد چون همرو بالا می‌آورد مدام گشنه بود و شیر می‌خورد ...

دکتر پسرم گفت از 4 ماه و نیمگی غذای جامد رو شروع کن

منم شروع کردم، خداروشکر خیلی راضیم ازین مسئله

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اخه ماه پیش که کوچبک تر بود ۹۰ سی سی یجا میخورد سیر میشد یا ۱۲۰ سی سی بعضی موقع ها یجا میخورد الان ...

دختر منم سه ماهشه

زود زود گرسنه میشن کم کم میخورن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
منم الان شبا خوابه شیر میبینم کل زندگیم شده محور این موضوع 😢

میفهمم منکه همش گریه میکردم میگفتم نکنه خدایی نکرده یه طوریش بشه،ولی هیچ طوری نمیشه خداروشکر،شما سعی کن هر موقع که حس کردی قبول میکنه شیر رو بهش بدی، شیر خودت یا شیرخشک هیچ فرقی نداره،غذا رو که براش شروع کنی یکم بهتر میشه