2777
2789
عنوان

شیرنخوردن نوزاد رفلاکسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 70 پست

بچه منم همین بود یه مدت یادمه تو سه چهار ماهگی خیلی کم اونم به زور شیر میخورد فک کنم همه بچه ها همینن فقط شیر خشک ندین که عادت کنن سعی کنید مدارا کنید حالا تو خواب یا بدوشین بدید بخوره بزرگتر بشن بهتر میشن دیگه راحت سینه رو میگیرن

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی داری شیر میدی واسش صداهای مختلف بذار

مثلاصدای سشوار یا صدای بارون یا صدای شومینه  ی اتش

خیلی کمک میکنه

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اگه خواب عمیق باشه میخوره اگه نباشه درجا چشاشو باز میکنه با زبونش میندازه بیرون ، درمونده شدم دیگه

خوده دکتر شیر خشک مخصوص رفلاکس دار بهت نداده؟  فک کنم شیرخشک ببلاک ای ار باشه اگ اشتباه نکنم. یکی از دوستامم پسرشش همیجور بود. ازین شیر خشک بش میداد

ببین عزیزم نوزاد تو این سن نمیدونم چرا یدفع شیرخوردنش مشکل میشه انگاری دیگ دوسنداره بخوره 

من ب سختی ب دخترم شیر میدادم سرپا بزور شیرش میدادم یا خواب بودنی فقط میگرف 

سه تا بچه دارم سومی ریفلاکس داشت اون دوتام همین بازی رو سرم اوردن یمدت کوتاهه خودش درست میشه میخوره ولی دلیلشو الانم نمیدونم

بر جمال محمد و آل محمد و روح پاک حضرت فاطمه صلوات

الان که 3 ماهشم هست میتونید بهش قطره بایوگایا بدید، سفارش بدید انلاین شاپ ها از خارج بیارن

مثل اب رو اتیشه

رفلاکس و کولیک رو خیلی کنترل میکنه

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اگه خواب عمیق باشه میخوره اگه نباشه درجا چشاشو باز میکنه با زبونش میندازه بیرون ، درمونده شدم دیگه

دست خودش نیست طفلی هر چی میخوره دوباره میان تو دهنش منم دختر م تا۶ماهذهمین مشکل داشت بالش دخترم خیلی بزرگ بود رو بالش کوچیک اصلا نمیخابید باید بچه رفلاکسی سرش بالاتر از کمرش باشع

هر مدلی بگی امتحان کردم تا ده روز پیش در حالت راه رفتن شیر میخورد الان اونم تعطیل کرده من نمیدو ...

خودت دراز بکش رو شکمت بذار شیر بده

این مدلی امتحان کردی؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

دختر من برعکس بود. رفلاکس داشت ولی خیلی شیر میخورد چون همرو بالا می‌آورد مدام گشنه بود و شیر می‌خورد. از دوماهی دارو براش شروع کردم تقریبا تا شیش ماهگی بهتر شد اما کامل خوب نشد دیگه تا یکسالگی خوب شد. با مشورت دکتر شماهم زودتر به غذا بندازش فکر‌کنم چهار ماه که کامل شد از ماه پنج دکتر اجازه بده برای غذا

وای دختر منم سه ماهشه انقدر تیکه تیکه شیر میخوره خستم میکنه🤦‍♀️

هی ۳۰ سی سی میخوره دیگه نمیخوره باز ده دیقه دیگه ۳۰ سی سی میخوره همینجوری ادامه داره تا ۱۸۰ سی سی میخوره و میخوابه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...