2777
2789

من اصلا اصلا ادم با ذوق و شنگولی نیسم همیشه ی ادم چس و فسم اما دو_سه بار واقعا از ته قلبم خوشحال شدم و ذوق کردم هرچند بلد نبودم ظاهری ذوقمو نشون بدم مثلا بعضیا هس ذوق میکنن مثل بچه ها بپر بپر میکنن و صداشونو نازک میکنن و عشوه میان از این کارا نکردم فقط میلیون ها بار بعدش بهش گفتم قلبم اکلیلی شد با کارت

یکی وقتی من و نامزدم پیش هم دراز کشیده بودیم مادرش زنگ زد جواب داد حین تایمی داشت باهاش حرف میزد لپمو بوسید بخدا دلم میخواست اون لحظه برم تو کوچه از خوشحالی جیغ بزنم

یکیم تو ماشین داشت بوسم میکرد یهو ی ماشین رندوم رد شد دستشو کامل گذاشت جلو صورت من ک معلوم نباشم(چهره من معلوم نباشه ن اینکه کسیو داره میبوسه و اینا) اینجام خیلی خوشحال شدم

وقتیم از ماشین پیاده میشم وایمیسه کامل برم تو خونه یا اونجای ک میخوام برم بعد ک مطمئن شد مثلا رفتم میره از این کارم خیلی خوشم میادددددد(از شکاکی نیست مثلا ی جور امنیته)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی ادم خوش ذوقی ام .چن روز یبار واسم از این اتفاقای اکلیلی میفته ولی چون حافظم ماهیِ الان چیزی ...

خیلی خوبه خوش ذوق بودن من کلا خنثی ام یعنی قشنگ ترین اتفاق دنیا بیفته بازم چهرم پوکر و عادیه 

اعتیاد به چک کردن پروفایل کراشم داشتم  هیچکس نمیدونست همش بازدید شو نگاه میکردم بعد ی مدت بازدید واتساپ خودمو کلا مخفی کردم یروز اون کراش بهم گفت  بازدیدتو مخفی کردی گفتم مگه تو منو چک میکنی گفت قبلا اره الان که دیگه مخفی😂😂 دیگه من اعتراف نکردم 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
خیلی خوبه خوش ذوق بودن من کلا خنثی ام یعنی قشنگ ترین اتفاق دنیا بیفته بازم چهرم پوکر و عادیه

رو خودت کار کن .ذوقت همسرتو تشویق میکنه بیشتر تلاش کنه واسه خوشحال کردنت .یه وقت فکر نکنه بی ذوقی و نمی بینیش

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اعتیاد به چک کردن پروفایل کراشم داشتم هیچکس نمیدونست همش بازدید شو نگاه میکردم بعد ی مدت بازدید وات ...

چ خوب🤣اوکی شدید باهم؟؟؟

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

چه باحال ولی تو ماشین بوس نکن دیگه 😂یه بدبخت سینگلی رد میشه دلش میخواد گناه داره

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
چ خوب🤣اوکی شدید باهم؟؟؟

اره ازدواج کردیم😂

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم