2777
2789
عنوان

شیرنخوردن نوزاد رفلاکسی

1756 بازدید | 70 پست

دخترم الان سه ماهشه ده روزی میشه که با مصیبت شیر میخوره رفلاکس داره و تحت درمانه ۵ تا دکتر بردم تا حالا 😢

اازگیا شیر خودمو که اصلن نمیخوره سرشو و گردنشو محکم اونوری نگه میداره شیشه شیر هم میبینه گریه میکنه 

چیکار کنم خب 😣😣😣😣

باز بردم دکتر همه جاشو معاینه کرد گفت چیزی نیس همون رفلاکسه 

پسر منم ۴ماهشه اصلا شیر نمیخوره فقط تو خاب میخوره

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزییییزم کاملا درکت میکنم پسر منم همینجوری بود ۶ماهگی یکم بهتر شد،رفلاکس علاوه بر درمان دوره هم داره که باید تموم شه،زیاد خودتو ناراحت نکن،من انقد عذاب کشیدم که الان کارم یه دوا دکتر کشیده

بهش شیر خشک مخصوص رفلاکس بده

من اپتامیل ar میدادم، خیلی زود ساخت به پسرم

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اگه خواب عمیق باشه میخوره اگه نباشه درجا چشاشو باز میکنه با زبونش میندازه بیرون ، درمونده شدم دیگه

دقیقا. انگار دکترا میگن تو این سن عادیه بازیگوشی میکنن

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       
عزییییزم کاملا درکت میکنم پسر منم همینجوری بود ۶ماهگی یکم بهتر شد،رفلاکس علاوه بر درمان دوره هم داره ...

منم الان شبا خوابه شیر میبینم کل زندگیم شده محور این موضوع 😢

مدل شیر دادنتو عوض کن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔