2777
2789
عنوان

بیاید یه راهکار فوری بدید

249 بازدید | 43 پست

عروسی دختر برادرشوهرمه

تو اسفند عروسی میخوان بگیرن

منم میخوام بپیچونم و نرم تو این کرونایی

هم باردارم و هم یه نوزاد دارم و اصلا حوصله ندارم خودمو تو این امیکرون درگیر بیماری کنم

این چندوقت پسرم هر روز مریض میشدش و بدنش ضعیف شده

اگه نریم هم مادرشوهرم خیلی ناراحت میشه ولی سلامتی خودم و بچه هام مهم تره

منتظر یاری های شما هستم   

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو سفر کاری داریم

میدونه از خونه بیرون نمیرم اصلا

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

اون موقع بگو امیکرون گرفتیم همگی نمیتونیم بیاییم

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
بگو اميكرون گرفتيم

اخه تازه 2 روزه امیکرونمون خوب شده   

خودتو بزن ب مریضی و بگو علایم امیکرون دارم اینطوری خودشون هم نمیخان بیای😁

هر پیروزی جشن ندارد بعضی پیروزی ها از هر شکستی بدترند بعضی پیروزی ها تو را به کام مرگ می کشاند و زمینه ساز شکست های توست . پس تو بعضی موقعیت ها شکست رو انتخاب کن
به نظرم بدترین تصميم ممکنه و گرفتی تری زندگیت میره رو هوا

شوهرم پشتمه و اون میگه یه دلیل قانع کننده پیدا کن که نریم

اخه تازه 2 روزه امیکرونمون خوب شده    

از کجا میدونه خوب شدی یا نه بگو شدید تر شده

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨