2777
2789
عنوان

کیا عزیز شونو از دست دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 46 پست
روحش شاد،خاطرات ادمو اتیش میزنه

من که بنظرم هرکسی از خونواده ی آدم جایگاه خودشو داره ولی فوت جوون واقعا سخت تره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تنها چیزی که درمان درده زمانه اگه دقت کنی الان خیلی نسبت به ماه اول آروم تری من خودم ۵ ساله که هنوز چند وقتی یه بار حالم بد میشه اون اوایل که آهنگ شاد میذاشتن بقیه من زار زار گریه میکردم خدا بهت صبر بده سعی کن زیاد عمیق فک نکنی ،البته چند وقت یه بار گریه کردن هم آدم رو سبک میکنه،سعی کن سر گرم کاری بشی کلاسی چیزی

روحش شاد و یادش گرامی 

همدرد هستیم منم برادرم 10ماه هس ک فوت شده22سالش بو د هنوز هضم کردنش سخته و خونه بابام که میرم اصلا سمت اتاقش نمیتونم برم خیلی واقعا جاش خالیه🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊😭😭😭😭😭😭😭😭

تومثل هوای خوب بعد بارونی😘❤❤❤❤💑❤❤❤❤💏❤❤❤❤👪
ببخشید مامان بزرگم  هواسم نبود  داداشم ضربه مغزی خون ریزی داخلی کرد  مامان بزرگم‌ب ...

خدارحمتشون کنع😔🖤

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
عزیزم تنها چیزی که درمان درده زمانه اگه دقت کنی الان خیلی نسبت به ماه اول آروم تری من خودم ۵ ساله که ...

دقیقا منم صدای اهنگ شاد ک میشنوم حالم بد میشه،سعی میکنم غرق نشم اما بعضی روزا ایقد میبینم کل روز غرق خاطرات شدم ک سرم میترکه از درد و قلبم اتیش میگیره 

خواهش میکنم نفریی یه صلوات بفرستید لطفا برای حاجت روا شدنم 😭🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
دقیقا منم صدای اهنگ شاد ک میشنوم حالم بد میشه،سعی میکنم غرق نشم اما بعضی روزا ایقد میبینم کل روز غرق ...

😭😭😭 آهنگ شاد دیوونه میکنه آدمو خیابون رفتن دیدن پسرای جوون که هم سنه داداشم بودن واای حالمو بدمیکنه میگم خدایا فقط داداش من اضافی بود!!اون الان باید زندگیشو میکرد به آرزوهاش میرسید 

موقع خواب که میشه تمام دلتنگیا سراغم میان😭😭

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
دقیقا منم صدای اهنگ شاد ک میشنوم حالم بد میشه،سعی میکنم غرق نشم اما بعضی روزا ایقد میبینم کل روز غرق ...

😭اخ خدا بهت صبر بده عزیز.. اشکم در اومد😔فکرشم داغون میکنه ادمو...