پنج ماهه برادرم ک ۲۱سالش بودو براثر تصادف از دست دادم گاهی اوقات در حد دیوانه وار حالم بده و نمیتونم کنار بیام البته گاهی اوقاتم خوبه حالم ،الان چند روزه حتی گریه هم ارومم نمیکنه چیکار کنم ...
من که بنظرم هرکسی از خونواده ی آدم جایگاه خودشو داره ولی فوت جوون واقعا سخت تره
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم تنها چیزی که درمان درده زمانه اگه دقت کنی الان خیلی نسبت به ماه اول آروم تری من خودم ۵ ساله که هنوز چند وقتی یه بار حالم بد میشه اون اوایل که آهنگ شاد میذاشتن بقیه من زار زار گریه میکردم خدا بهت صبر بده سعی کن زیاد عمیق فک نکنی ،البته چند وقت یه بار گریه کردن هم آدم رو سبک میکنه،سعی کن سر گرم کاری بشی کلاسی چیزی
خواهش میکنم نفریی یه صلوات بفرستید لطفا برای حاجت روا شدنم 😭🙏
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
دقیقا منم صدای اهنگ شاد ک میشنوم حالم بد میشه،سعی میکنم غرق نشم اما بعضی روزا ایقد میبینم کل روز غرق ...
😭😭😭 آهنگ شاد دیوونه میکنه آدمو خیابون رفتن دیدن پسرای جوون که هم سنه داداشم بودن واای حالمو بدمیکنه میگم خدایا فقط داداش من اضافی بود!!اون الان باید زندگیشو میکرد به آرزوهاش میرسید
موقع خواب که میشه تمام دلتنگیا سراغم میان😭😭
یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️