2777
2789
عنوان

بچه ها کی هنوزم از کنار دبستان بچگیا ش گاهی رد میشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2418 بازدید | 257 پست
هر موقع رد شدم بعد ازظهر بود و در مدرسه بسته هوس نكردم برم داخل اما تو تاپيك شما دلم خواست برگردم به ...

من دلم خواست برم داخل بسته بود ولی 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز جشن دهه فجر تو مدرسه م بود رفتم مدرسه راهنماییم، دبیر فارسی ما مرد بود اونجا بود بهم گفت چقدر لاغر شدی   بعد گفت ازدواج کردی گفتم ن کلی از خاطرات دانش آموزی تعریف کردیم بهم گفت کاش اوموقع شماها من و چند نفر  دیگه رو میگفت دانش اموزم بودین همه رو فیلم میگرفتم، من شاگرد اول بودم معلما خیلی باهام خوب بودن اوموقع اکثر معلمامون مرد بود، واقعا یادش بخیر 

دبستان نه ولی راهنمایی ودبیرستان چرا 

از اون سالا بیست سال میگذره دخترم تو مدرسه دوران راهنمایی خودم درس میخوند امسال  رفته دبیرستان 

از قوی بودن خسته ام دلم یک شانه میخواهد که بی خیال همه ی دنیا به آن تکیه کنم و دلتنگی هایم را ببارم 
ته کوچه مدرسه یه باغ سیب بود الان همش اپارتمان

مدرسه ماروهم نصفشو خراب کرده بودن،نصفش فقط بود.دوس داشتم داخل کلاساشو ببینم ولی صاحبش اجازه نداد.خیلی دلم میگیره وقتی اون خاطرات رو مرور میکنم.

من دیروز جشن دهه فجر تو مدرسه م بود رفتم مدرسه راهنماییم، دبیر فارسی ما مرد بود اونجا بود بهم گفت چق ...

عزیرم چه خوب من همین دبستان شیفت بعدیش راهنمایی مون  میشد یادمه توی کل مدرسه دوتا دختر بودن اهل سروگوش جنبیدن وقت اومدن مدرسه میرفتن ته کوچه که میخورد باغ سیب اونجا نامه میگرفتن داخل لباس زیرشون  قایم میکردن

مدرسه ماروهم نصفشو خراب کرده بودن،نصفش فقط بود.دوس داشتم داخل کلاساشو ببینم ولی صاحبش اجازه نداد.خیل ...

عریزم یعنی دیگه مدرسه نیست 

دبستان نه ولی راهنمایی ودبیرستان چرا  از اون سالا بیست سال میگذره دخترم تو مدرسه دوران راهنمای ...

هی خدا چی میشد فقط یه روز دیگه با همه ی اون بچه ها سر یکی از همون کلآسا دور هم جمع میشدیم

یاد اون چکمه های کوچولومون که داخلش حالت پشمی بود کیف های کوله های کوچولو با عکس شخصیت های کارتونی لقمه ی توی کیفامون  

هی خدا چی میشد فقط یه روز دیگه با همه ی اون بچه ها سر یکی از همون کلآسا دور هم جمع میشدیم

وای آره راست میگیا،ای کاش میشد.اون روزا چه روزای قشنگ و بی دغدغه ای بود.میرفتیم مدرسه میومدیم مامانمون غذا میذاشت جلومون همه باهم میخوردیم،لباسامونو مامانمون میشست،همیشه خدا درحال بازی کردن بودیم.آخی یادش بخیر،فکر اینکه دیگه هیچوقت اون خاطره ها تکرار نمیشه واقعا ناراحت کنندست

بیچاره😂😂😂 الان دیگه بزرگ شدن رفتن 

اره شاید پرویز الان آقا مهندسی دکتری شده باشه با چندتا بچه انشاءالله  خوشبخت وشادمان باشه

عزیرم چه خوب من همین دبستان شیفت بعدیش راهنمایی مون  میشد یادمه توی کل مدرسه دوتا دختر بودن اهل ...

من دانش آموز خیلی مثبت، و درس خون بودم، تازه معلمم غیبت یکی دوتا از بچه ها رو هم کرد گفت اونا خیلی تنبل بودن  بهش گفتم اونا ازدواج کردن و خیلی خوشبختن

وای آره راست میگیا،ای کاش میشد.اون روزا چه روزای قشنگ و بی دغدغه ای بود.میرفتیم مدرسه میومدیم مامانم ...

اره بخدا خط کش چوبی معلما، گچای رنگی تخته سیاه  نیمکت های چوبی زنگ های تفریح وجیغ دادمون  بدو بدو توی حیاط