یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دیروز جشن دهه فجر تو مدرسه م بود رفتم مدرسه راهنماییم، دبیر فارسی ما مرد بود اونجا بود بهم گفت چقدر لاغر شدی بعد گفت ازدواج کردی گفتم ن کلی از خاطرات دانش آموزی تعریف کردیم بهم گفت کاش اوموقع شماها من و چند نفر دیگه رو میگفت دانش اموزم بودین همه رو فیلم میگرفتم، من شاگرد اول بودم معلما خیلی باهام خوب بودن اوموقع اکثر معلمامون مرد بود، واقعا یادش بخیر
من دیروز جشن دهه فجر تو مدرسه م بود رفتم مدرسه راهنماییم، دبیر فارسی ما مرد بود اونجا بود بهم گفت چق ...
عزیرم چه خوب من همین دبستان شیفت بعدیش راهنمایی مون میشد یادمه توی کل مدرسه دوتا دختر بودن اهل سروگوش جنبیدن وقت اومدن مدرسه میرفتن ته کوچه که میخورد باغ سیب اونجا نامه میگرفتن داخل لباس زیرشون قایم میکردن