2777
2789
عنوان

بچه ها کی هنوزم از کنار دبستان بچگیا ش گاهی رد میشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2418 بازدید | 257 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازگیا هی یادم میوفته ،اونم شبا یادم میفته ،که چه مدرسه بزرگی بود چقد زیبا بود کنار گندمزار بودش آبپاشی رو برا گندما میزاشتن میچرخید و به حیاط مدرسه میریخت زیرش میرفتیم تو تابستون انگار دوباره روح به بدنمون میومد هیچوقت یادم نمیره مدیر گلمون تو کلاس هنر یا یسری روزا که هوا خوب بود ما رو میبرد تو حیاط مدرسه یه حیاط خیلیییی بزرگ میشستیم زیر آفتاب کنار سبزه ها نقاشی میکشیدیم هنوزم صدای پرنده ها منو یاد اون دوران میندازه فقط دوست دارم یه بار برگردم به اون روز زیر آفتاب و صدای پرنده ها و نقاشی و دل خوش 

کاش همون مدیر بود و همون دل خوش میرفتم مینشستم زیر آفتاب و به یاد دوران شیرینننننننن زندگیم

اره واقعا یاد اونروزا بخیر

من حتی بابای مدرسه امروز یادم افتاد یه پیرمرد طاس بود خیلی بداخلاق بود زن اولش فوت شده بود یه زن جوون گرفته بود پسر زن اولی یه بار با دسته جارو بلندا زد 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
من حتی بابای مدرسه امروز یادم افتاد یه پیرمرد طاس بود خیلی بداخلاق بود زن اولش فوت شده بود یه زن جوو ...

یاخدااا چه وحشی بوده 

من اونا رو دیگه یادم نیست😂😂

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
وای فکر میکردم فقط منم که وقتی ازکنارش رد میشم احساساتی میشم.چند باری هم داخلشو رفتم دیدم،هی یادش بخ ...

من واقعا دست خودم نبود همینطور اشکام میومد پایبن

یاخدااا چه وحشی بوده  من اونا رو دیگه یادم نیست😂😂

من امروز یادم افتاد اسم پسره هم یادم اومد پرویز بود طفلک لاغر وسیاه

هوس‌ نمیکنی بری داخل؟

هر موقع رد شدم بعد ازظهر بود و در مدرسه بسته هوس نكردم برم داخل اما تو تاپيك شما دلم خواست برگردم به اون روزا 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر