2777
2789
عنوان

باطل کردن دعا و طلسم

2500 بازدید | 12 پست

سلام دوستانی که تجربه دارن میشه کمک کنن؟

دوستان من حدود سه سال پیش نامزدیم بهم خوردو خودم بهم زدم همیشه خیلی خاستگار داشتم حتی دوران نامزدی برام خاستگار میومد وقتی نامزدیم رو بهم زدم بعد چند وقت خیلی غیر عادی دیگه اصلا خاستگار نداشتم خودمم همش حالت ناامیدی و بی نگیزه بودن دارم من خیلی شاد و سرزنده بودم اما الان هرچی سعی میکنم مثل گذشته باشم انگار یه چیزی مانع میشه خانوادش اهل دعا بودن یعنی سر هر موضوع کوچیکی مامانش میرفت پیش دعا نویس، من اصلا اهل این چیزا نیستم اما ترسیدم با کلی پرس وجو یه دعا نویس پیدا کردم سرکتاب گرفت گفت دعا گرفتن اما دعایی که خودش داد هیچ اثر نکرده، میخواستم ببینم کسی تا به حال این مشکل رو داشته؟ چیکار کرده؟

آخه دعا نویسا به بیشتریا همینو میگن که دعا داری بختت بسته اس، نمیگم حرفت غلطه طلسم از قدیم وجود داشته ولی مگه الکی هرکی از راه برسه بشه دعانویس

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داری برو توووش امتحان کن  ب هرکسیم اعتماد نکنا بهت پیشنهاد میدن فلان شماره بدم برو سراغش یا... 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6401753&slug=روز-سوم-باطل-السحر-و-معجزه-قران-و-حال-من&postId=219497926

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
آخه دعا نویسا به بیشتریا همینو میگن که دعا داری بختت بسته اس، نمیگم حرفت غلطه طلسم از قدیم وجود داشت ...

من خودمم اصلا اهلش نیستم دعا نویسم نمیشناسم اینو هم با سختی پیدا کردم از بابت اینکه دعا گرفتن مطمئنم و اینکه دعا چقدر اثر داره یکی دو مورد به چشم دیدم که چطوری زندگی یکی رو بهم ریختن و با از بین بردن اثر دعا انگار آب رو آتیش 

منم دقيقاباچشم خودم ديدم طلسمي كه انداختن توخونه من دنبال يه ادم كاربلدم 

پیدا کردی به منم بگو

منم دیدم که یه مادری برای جدا شدن پسرش از زنش که عاشقش بود دعا گرفته بود شوهره هم تا مرز طلاق میره زنه دعا رو پیدا میکنه تو خونش بعد باطلش میکنن شوهرش با دسته گل میره دنبالش یعنی اینقد تاثیر داره ها 

پیدا کردی به منم بگو منم دیدم که یه مادری برای جدا شدن پسرش از زنش که عاشقش بود دعا گرفته بود شوهره ...

عزیزم این دعانویسا همشون کلاهبردارن بخدا گول نخوری مث من پولتو بدی این حروم خورا نزدیک ۳ ۴تومن خرج کردم برای یه موضوعی ک برام باطل کنن معلوم نبود کدوم از خدابی خبری طلسمم کرده بود اما هیچی ب هیچی بعددادن اون همه پول هیچی نشد همشونم بااجنه درارتباطن بهترنشد بدترم شد اخرسر یه خانوم ک میگفتن نفسش حقه وبرای هرکی کارانجام داده نتیجه گرفته باراه قرانی برام باطلش کرد پولم خیلی کم گرفت ببین اینا ک پول زیاد میگیرن همشون جن دارن وخطرناکن حواست باشه توروخدا تو مث من گول نخوری