2777
2789
عنوان

ب خواهرشوهرم پیام دادم...

576 بازدید | 26 پست

تاپیکای قبلم راجب علت قهرم گفتم

خانواده شوهرم از ترس پسرشون ی زنگ نمیزنن بهم

مامانش تا دیروز فقط زنگ میزد احوال پرسی جرئت نداشت بیا تا خونمون ک نزدیکشونیم

ب خواهرشوهرم پیام دادم شما ک اینقد از پسرتون میترسین برا چی اومدین خواستگاری براش

واسه خواستگاری همه باهم اومده بودین 

چیشده الان دیگه پسرتون نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکته:

به خواهر شوهر پیام ندین موقعه قهر پرووو میشه😐🚶🏼‍♀️

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
به خواهرش چه ربطی داره مگه اون بنده خدا مسئوله

خواهربزرگشه واسه خواستگاری کلی ازش تعریف میکرد حالا جرئت ندارن ی زنگ بزنن ینی چی نمیدونستن پسرشون چ جوریه 

شاید اون بیچاره ها میخوان دخالت نکنن حالا اگه چیزی میگفتن شاکی میشدی دخالت میکنن

خانوادم ازشون ناراحتن ک اینقد بی تفاوتن 

خونه پدرشوهرم اینا نزدیک خونمونه  داداش بزرگم امروز بهم گفت باباش زنگ نزد  گفتم نه

باباش بچه نیست سنی ازش گذشته ایا درسته با بی تفاوتیشون ب خانوادم بی احترامی کنن؟؟