2777
2789
عنوان

مهمون بیست و هشت روز

816 بازدید | 49 پست

دوستان گفتید خبر بده و تاپیک بزن ببینم رفته یا نه 

شوهرم به داداشش و زن داداشش گفت که برن امروز  ، مادر شوهرمم گفت بهشون امروز ، گفتن باشه میریم اما حقیقتا نگرانم چون هفته قبل و روزای قبل هم همینو گفتن ولی نرفتن 😐😟☹️ منتظرم ببینم تا امشب میرن یا نه ، شوهرم خودش فوق العاده عصبی هست از دستشون ، پرسیده بود مشکل خاصی هم نداشتن و دلیل خاصی یا مشکلی نبوده ، فقط مفت خوری بهشون مزه کرده 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐چطوری تا حالا هیچی نگفتی بهشون

گفتیم رک گفتیم برید نمیرن،شب که میشه باز جا میندازن میخوابن، یا گفتن یکشنبه میریم نرفتن 

اینا دیگه  رسماً صاحب منزل محسوب میشن 

بنظر میاد اونی که باید بره شما هستید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

دوستیا نفری پنج تا صلوات بفرستید که برن و الکی نگفته باشم و دوباره نمونن ، بخدا پول نمونده واسمون ، توان فیزیکی داغون ، دنبال خونه باید بگردیم ، وضعیت ریه هام داغون داغونه مریضم و ....

اینا دیگه رسماً صاحب منزل محسوب میشن بنظر میاد اونی که باید بره شما هستید

دوستیا نفری پنج تا صلوات بفرستید که برن و الکی نگفته باشم و دوباره نمونن ، بخدا پول نمونده واسمون ، توان فیزیکی داغون ، دنبال خونه باید بگردیم ، وضعیت ریه هام داغون داغونه مریضم

دوستیا نفری پنج تا صلوات بفرستید که برن و الکی نگفته باشم و دوباره نمونن ، بخدا پول نمونده واسمون ، ...

صلوات چیه پاشو لباساشون و پرت کن بیرون با داد و بیدا و فحش بگو هری😶چه حوصله ای داریا

ان شالله میرن عزیزم ، غذا درست نکن ، با همسرت برید بیرون شامتونو بخورید و برگردید خونه ، اگر بودن دیگه هیچ پذیزایی نکن نه میوه نه چایی هیچی ، کلا انگار که حضور ندارن بهشون بی محلی کن ، واقعا خیلییییی عجیبه کسی خونه جاری روش بشه این همه وقت بمونخ

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

تنها راهش بی محلیه، تحت هیییییچ شرایطی غذا درست نکن. خونه رو تمیز نکن، وقتی خوابن با صدای بلند آهنگ بزار، تلفنی حرف بزن، کلا کارای رو مخی انجام بده. هر چن دیقه بگو اسنپ بگیرم واست بری؟ 

دوستیا نفری پنج تا صلوات بفرستید که برن و الکی نگفته باشم و دوباره نمونن ، بخدا پول نمونده واسمون ، ...

حتماً عزیزم 

چهار قل چند بار بخونید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
حتماً عزیزم چهار قل چند بار بخونید

الان میخونم ایشالا برن زودتر ، ذله شدیم

صلوات چیه پاشو لباساشون و پرت کن بیرون با داد و بیدا و فحش بگو هری😶چه حوصله ای داریا

منم صبح همین رو گفتم 

گفتم ساک رو بده دست شون

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ