الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین ازدواج بد نیست ولی مسولیتهاش خیلی سخته مخصوصا الان ک اوضاع اقتصادی خرابه و ۹۰درصد مشکلات زندگیا ...
من مجردم نه شاغل نیستم فقط حس میکنم بدرد ازدواج نمیخورم .از رفت و امد خیلی بدم میاد خیلی .خب تو رابطه با خانواده شوهر ب مشکل میخورم .ثبات شخصیتی ندازم .زیاد ادم متعهذی نیستم و اینکه افسردگیم دارم .
👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁 👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪. 👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒
من مجردم نه شاغل نیستم فقط حس میکنم بدرد ازدواج نمیخورم .از رفت و امد خیلی بدم میاد خیلی .خب تو رابط ...
به نظرم همه اینا بخاطر افسردگیت باشه اگ درست بشه بقیه چیزا هم درست میشن
👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁 👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪. 👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒