2777
2789
عنوان

کیا از ازدواج پشیمونن بیان اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 38 پست
برگردی عقب مجرد میمونی?

اره

اگ برگردم به سال ۹۰حتما میرم دانشگاه آزاد و واسه پرستاری ثبت نام میکنم و رشته پرستاری رو میخونم و ازدواجم نمیکنم و کمک خرجی پدر و مادرم میشم

سال۹۰ پرستاری آزاد رو بخاطر بابام نرفتم و الان مثل چیز پشیمونم

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اینجوری? ازدواج بد بدتر از مجرد بودنه ? حرف دیگرانو چکار می کنی

خو تو سن منم زود بود ازدواج پشیمونم چون میتونستم با یک آدم بهتری ازدواج کنم شاید موقعیت بهتری نصیبم میشد  حرف دیگران اصلا برام مهم نیست 

عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست 
چقدر قوی🥺❤

فدات 

آره همه میگن 

مثلا آنقدر دیگه برادرزاده و خواهر زاده ها رو دوست داره که مثلا می‌بره خونه خودش ماه به ماه برمیگردونه میگه دوست دارم پیش من باشن این بچه های خودمن 

من خودم تابستونا سه ماهشو پیش اونم

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦
متوجه نشدم گلم میشه واضحتر بگی عزیزم

منظورم اینه که ۲ حالت داره : ۱- از مسئولیت های زندگی زناشویی خسته شدی و زندگی برات عادی و خسته کننده شده ولی با شوهرت مشکل خاصی نداری . خانواده ت هم طورین که اگر مجرد باشی بهت اجازه نمیدن آزادانه زندگی کنی و سر کار بری و خوش باشی 

۲- با همسرت مشکلات جدی داری ، مجرد باشی میتونی کار کنی و آزاد و خوش باشی و محدودیتی از جانب خانواده ت نداری

اگر حالت دوم برات صادقه ، میتونی به مجردی دوباره فکر کنی ولی اگر حالت اوله ، زندگیت رو بکن و این فکر ها رو از سرت بیرون کن

من 24 سالمه از ازدواج مث سگ میترسم ....میگم نکنه چیزی و از دست بدم ...

ببین ازدواج بد نیست ولی مسولیتهاش خیلی سخته مخصوصا الان ک اوضاع اقتصادی خرابه و ۹۰درصد مشکلات زندگیا بخاطر همین اوضاع مالیه

وگرنه نه شوهرم آدم بدیه اتفاقا خیلیم مرد خوبیه و نه از بچه دارشدنم ناراحتم فقط بعضی وقتا از لحاظ مالی فشار میاد و باعث میشه آدم کم بیاره و خسته بشه مخصوصا وقتی بچه دار میشی

الان شما درس میخونی؟یا شاغلی؟

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         
حال روحیش خوبه؟

خخخخخ اینو نپرس دیگه😂

از همه شنگول تره 

همیشه در حال تفریح 

وقتشو الکی نمی‌گذرونه.....

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦
ببین از درون باید خبر داشت نه ظاهر بعید میدونم

می‌دونی چند سال گذشته؟

بیست سالش بوده که طلاق گرفته!

الان43 سالشه 

دو سال هم عقد بوده 

دیگه بیست ساله طلاق گرفته 

کلا براش مردا .... هم حساب نمیشن

منظورم اینه که ۲ حالت داره : ۱- از مسئولیت های زندگی زناشویی خسته شدی و زندگی برات عادی و خسته کننده ...

ببین گلم من مجردم .ولی شخصیت بشدت بی ثباتی دارم .زود از یچیزی خستم میشه تعهد انچنانی ندارم مسولیت پذیر نیستم و حس میکنم با این ویژگی ها مجرد بمونم بهتره☺💟