2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم تقاضای طلاق داده

624 بازدید | 31 پست

بچه ها ما مشکلات زیاد داشتیم وداریم، خشم غیرقابل کنترل،رفتارهای ناهنجار زیادی داره مثلا رابطه زناشویمون کم بشه میره فیلم میبینه  قشنگ بهم میگه نمیتونم خودم رو کنترل کنم اگر سه روز رابطه نباشه نمیتونم بهت متعهد باشم ،میگم خوب اومدی من مریض شدم یه کم از کارافتاده ام میگه ننیتونم بهت وفادار باشم گفتم طلاقم بده پس بزم چون رکن اول زندگی وفاداری این نباشه موندن تو زندگی چه فایده،بچه ها قبل ازدواج اومد گفت من اعتقاداتم اینه حالا بعد. یکسال از. زندگیم که گذشت زد. زیرش ،بدبختی همه چیز و همه کس رو درمورداعتقادات مسخره میکنه و بی احترامی کنه وبگم که

خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر کن پس  

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

پسرای این مدلی به من درخواست ازدواج دادن ! که گفتن یه هفته رابطه تعطیل باشه نمیتونن تحمل کنن و ... برای من اصلا همچین چیزی قابل قبول نیست ! ولی به یه جایی رسیده بودم که فکر میکردم مردا کلا همینن 😕😕

با این حساب آدم مجرد باشه که بهتره تا با همچین مردی ازدواج کنه

و بچه ها بگم خیلی زود. عصبی میشه به شدت کمالگراست ،زود دیگران رو قضاوت میکنه بدترین رفتاری که داره دیدن فیلم ها مستهجن که همه اش رابطه مرد مسن باهمجنس خودشه،بعد شروع میکنه متن های عاشقانه به دوستای سن بالاش میده و یهو تا چند روز بهشون صبح بخیر وشب بخیر. میفرسته انقدر. رفتارش ضایع اس اون بنده خداها چیزی نمیگن وسنگین رفتار میکنن ،ذهنش دنبال مردهای سن بالست و میگفتم بهش انکار. میکرد و ولی  هست خودش هم میدونه وگرنه چرا باید این رفتار. رو بکنه ،بذازید تعریف کنم اخرین دعوامون رو

و بچه ها بگم خیلی زود. عصبی میشه به شدت کمالگراست ،زود دیگران رو قضاوت میکنه بدترین رفتاری که داره د ...

خب بسلامیتی هم جنسگراهم هستن.ترامادول نمیخوره ک؟اخه دیدم کسایی ک مصرف دارن اعصابشون ضعیفع و تن تن رابطه دارن و طولانی

بچه ها همسرم چندسال بود. ازم خواستگاری میکر د ولی جواب رد بهش میدادیم،بالاخره انقدر خودش رو موجه و موقر. وتحصیلکرده وموفق نشون داد که باهاش ازدواج کردم ولی بعد دوسال بعد به دنیا اومدن بچه ام و مشکلات کاری که داشت وا داد نتونست خودش رو جمع کنه اول اعتقاداتش رو گذاشت کنار هر روز عصبی تر وپرخاشگر هزارتا دعوا داشتیم هر دفعه میگفت طلاقت میدم خالا عیب از خودش بود. که بلد نیست زندگی کنه  هی برمیگشتم سرخونه وزندگیم، ولی سه ساله فیلم میبینه انقدر براش مهمه حاضره زندگیمون رو خراب کنه انقدر. من بی ارزش شدم،بچه ها نمیگم منم خوبم ولی باز وفادارم و اینکه