2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم تقاضای طلاق داده

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید خوبی هلی خودشم هم داره ، فعلا دست به زن نداره،فعلا اهل خانواده اس،ولی عصبی و دمدمی مزاجه کلا به شدت منفع طلبه مثلا الان با من بد با خواهر و مادرش خوبه با من خوبه با اونا سرسنگین ،فکر نکنید من حرفی از. خواهر ومادرش میگم نه واقعا نه کاری به کسی ندارم ولی منفعت طلبه ،معتاد نیست فعلا بهم خیانت نکرده مگر دیدن فیلم ولی دروغگو وحسوده به خانواده من به شدت حسوده

خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه

ما چند بار مشاوره رفتیم،بارها بهم قول داد فیلم نبینه اما لین دفعه دید سعی کردم یه برنامه انتی پ-و-ر-نن نصب کنم که فهمید. و باهم مشاجره کردیم گفت نمیتونه نفشًسش رو کنترل کنه و بهم وفادار. باشه دیروز رفته تقاضای طلاق داده،منم اولش گفتم مهریه ام رو میبخشم وبچه رو برمیدارم الان پشیمونم از حرفی که زدم چون تا۷سالگی بچه بامنه ولی مشکل اینه که اگر کار به طلاق بکشه میذاره ازایران میره اکر من حق وحقوقم روبگیرم جری و عصبی تر میشه و کارهای خطرناکی انجام میده مثلا گفت من بچه رو. میخوام اگه بهم ندی اول تو رو میکشم و بعد خودم بچه های خیلی عصبی ازایناست که عقلش رو رد میکنه

امروز به وکیل زنگ زدم وکیله به میگه

وکیله اصرار داشت جدا بشم بهش گفتم میخوام بترسه قصد جدایی نیست وکیله گفت چرا نمیخوایی جدا بشی گفتم زندگیم رو دوست دارم همسرم یه کم به خودش بیاد و شعورش رو به کاربکشه بجای غرورش زندگیم خوب میشه اگه بخواد. خودش رو تغییر بده من کمکش میکنم باید خودش بخواد بچه ها هنوز کسی نمیدونه من هنوز به خانواده ام چیزی نگفتم

به نظرتون به پدرم امروز بگم بیاد باهامون حرف بزنه و یا نه وکیل رو بگیرم کارای طلاق رو انجام بده؟میترسم سر حق وحقوق لج کنه بحای کوتاه اومدن و سازش به زندگی کردن؟

شوهر منم عصبی هست...منم همش میگم اگر عصبی نباشه مشکلی ندارم و زندگی میکنم.ولی گاهی به خودم میگم چرا انقد خودتو گول میزنی..اون عصبانیتش جزوی از وجودش هست.انگار بگی اگر مرد نباشه یا چشم نداشته باشه میخوامش..خب الان که هست الان که داره چه میشه کرد...حستو خوب میفهمم😔در رابطه با خانواده ها بستگی به خانواده و سطح کمک و منطقشون داره

خانواده ها حق رو بهم میدن چون اخلاق شوهرم رو میدونن شوهرم همونقدرکه زود عصبی میشه،میتونم زود. وادارش کنم  کوتاه بیاد منتهی باز. رفتارهاش تکرار. روزمرگیه منه

بچه ها با بابام صحبت کنم بیاد اینحا؟یا صبر کنم جواب احضاریه بیاد و با وکیل برم اخه وکیله میگفت جداشو

با خانوادت درمیون بزار حتما 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است