2777
2789

خانما من شوهرم پنج ساله زده توکار بورس دلار ایناها متاسفانه خونه ماشین طلاها منم به زور گرف برد هیچی دیگه ورشکست شد ولی دست برنداش ازین کارش منم که دلداری بهش دادم هیچی نخواستم طوری که هرسال حسرت یه مانتو یه لباس به دلم میموند ولی چیزی نمیگفتم تا خجالت نکشه الان اومده میگه توخری نمیفهمی قابل مشورن کردن نیسی  دنیات بادنیای من فرق داره تهمت زش میزنه بهم  بعدم میاد از سرکاریه مشت قرص خواب میخوره میخابه اعتراضم میکنم کتکم میزنه دیگه دیدم یوقت ناقصم میکنه اومدم پیش‌ خانواده ام پدرمم میگه نرو تا یا درست بشه یا جدابشه این انگی هم که زده باید ثابت کنه به من از یه طرفم من دوسش دارم نمیخام زندگیم بهم میخوره حتی میگم اخلاقت درست کن میگه همینه که هس 😪🥲میگم جدامیشم میگه به سلامت من باید چیکار کنم واقعا مشاور بیاهم نی اصلن بامن لجه لجبازی میکنه حرف حرف خودش  خیلی مغرور گفتم شاید میاد معذرت خواهی تازه بهم گف حتما میخاسی که زدم شمادرحقم خواهری کنید راهنماییم کنید

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجی راهنمایی ما درحد همون طلاق.راه کار خوبی نیست .ولی من اعصابم کشش نداره خدایی

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

با خانوادش صحبت کن 

قبل ورشکستگیش اخلاقش چطور بود

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

فشار روش خیلی زیاده مطمین باش حال اونم خوب نیس ولی اونقدر فشار روش بوده ک‌ دیگه خسته شده و رد داده 

بهش فرصت بده زندگی بدون شما رو هم ببینه و کناربیاد 

انشالله وضع جامعه درست بشه که این فشارهای اقتصادی و... زندگی هارو دردآور نکنه