2777
2789
عنوان

خانما شوهرم بهم گف😭😭😭😭😳😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای من بودی چکارمیکردی واقعا 

جات بودم جدا میشدم خدایی.الانم که گفتی بچه نداری .واقعا راحت میتونی جدا شی.اما اگه امید به خوب شدنش داری و تونستی راضیش کنی بیاد مشاوره .امید این هست که زندگیت خراب نشه

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

ایشون بخاطر ورشکستگی افسردگی شدید گرفتن بجای اینکه یه دم به طلاق فکر کنید اگه واقعا دوستشون دارید کمکشون کنید!تو این مواقع همسر آدم بدردش میخوره نه اینکه شماهم پشتشو خالی کنید درکش کنید و کمی تحمل کنید چون قبلاً پدرو ورشکست شده تجربه دارم و میگم قطعا به مرور زمان همه چی درست میشه

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...

اسی جان نمیدونم ازم دلگیر میشی یا ن ولی مشکلتو بد جایی اوردی واس حل کردن

۹۹ درصد اینجا میان میگن جداشو

بدردت نمیخوره

این چ شوهریه

چ زندگیه

اینجا کسی بلد نیس دلگرمی بده و راه جلو پات بذاره

تنها پیشنهادشون طلاقه و سیاست و دعوا

خوددانی

عاقل باش تا همون یذره علاقتو هم ازت نگرفتن

برای مادر شدنم صلوات بفرسید❤🙏🏻                                           انشاءالله همه ی چشم انتظارا به زودی طعم مادرشدن رو بچشند خدا انشاءالله همه ی نی نی هارو سالم بزاره تو بغل مامانشون😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم     

خانما چه راحت پیشنهاد طلاق میدین، به جای راهکار ... 

من خودم جدا شدم اصلن راحت نیست اونقد سختی داره تازه من شرایطشو داشتم ،،، 

نمیشه ک راحت میگین طلاق ،، به جای طلاق ادم باید مهارت حل مساله رو کسب کنه نه فرار از مساله

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

من‌ اگه جات بودم خودم کار میکردم و سواد اقتصادی مو زیاد میکردم 

چون میگی قبلا خوب بوده الان بخاطر ورشکستگی حالش خوب نیست

پس بجای نگاه کردن و تو خونه موندن‌برو سرکار

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی
الان حقشه بخاطر بی پولی ولش کنی بری؟؟؟ خودتو بذار جای اون

به خاطر بی پولیه به نظرتون؟ یا به خاطر کتک و تحقیر و خردکردن شخصیت خانم؟ اون گند زده به زندگیشون و همه ی پول و زندگی رو به باد داده اون وقت کتکشو خانمش بخوره؟ به جای اینکه خانم طلبکار بشه تازه باید کتک هم بخوره؟ 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

من الان خوندم نوشتی اخلاقش قبلا خوب بوده. شاید افسردگی گرفته واقعا این مشکلات همه جوونا رو دیوونه کرده خدالعنتشون کنه تو هیشکی دیگه اعصابی نمونده والله.. اگ میتونی بمونی و زندگیتو دوست داری پابه پاش زندگیتونو درست کنین بمون و تحمل کن ان شاالله مشکلات همه حل شه مشکل شماهم هیمنطور الهی آمین

ولی در هیچ شرایطی مرد حق نداره زنش و بزنه.حالا اونم دسته‌گلی باشه‌که‌خودش به اب داده

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

خانمای محترم هیچ مردی حق نداره سر فشار زندگی و بدبختی هاش دختر دسته گل مردمو کتک بزنه. مگه یه زن برای سختی هاش تو زندگی میتونه این رفتارو داشته باشه. 

خودمون تو خودمون به یه مرد حق میدیم زن بی گناه خودشو بزنه. 

عزت نفستون کجا رفته آخه؟ 

به خاطر بی پولیه به نظرتون؟ یا به خاطر کتک و تحقیر و خردکردن شخصیت خانم؟ اون گند زده به زندگیشون و ه ...

من با شمایی ک هنوز درکی از شکسته شدن غرور یه مرد و شرمندگی با وحود اوضاع اقتصادی جامعه و مسئولیتی ک رو دوششه نداری حرفی ندارم😊

برای مادر شدنم صلوات بفرسید❤🙏🏻                                           انشاءالله همه ی چشم انتظارا به زودی طعم مادرشدن رو بچشند خدا انشاءالله همه ی نی نی هارو سالم بزاره تو بغل مامانشون😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم     
انقدی ک رو اون فشار روانی هست باید درکش کنی ن اینکه ارامششو بهم بریزی از رو حرص و کلافگی یچیزی بگه ...

دلم میسوزه تحقیرم میکنه تحمتم میزنه حرفایه زشت میزنه بهم ای کاش فقط اونا بود الان این کارش مال یه سال دوسال نی پنج ساله که اینجوره

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍

فقط اینو میخوام بگم که بی پولی هر مرد حتی خوش اخلاق وعاشق پیشه رو هم بداخلاق وافسرده میکنه،شوهر من شغلش آزاده وقتایی که پول نداره میره تو خودش، خیلیا تو بورس ضررکردن خدا لعنت کنه باعث وبانیشو.میدونم رو خودتم فشاره ولی خیلی سریع هم به طلاق فکر نکن که بعدا پشیمون بشی،مگه طلاق الکیه که بعضیافرتی نسخه طلاقو میپیچن.زندگی بالا وپایین داره بلاخره،ان شاالله بزودی مشکلتون حل بشه