2777
2789
عنوان

خانما شوهرم بهم گف😭😭😭😭😳😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 63 پست
بله هزاربار ولی حرف خودش میگه من به خاطر بورس وفارکس توروهم شده میزارم زیر پاهام

همسر منم تو همین کاره هزاران بار شده بخاطر فشار کاری از رو حرص یچیزی گفته بعدا خودشم پشیمون شده

واسه همین میگم حرفاش از رو فشار و ناراحتیه نه دلی

خوددانی عزیزم میتونی ب حرف دوستان گوش کنی و جداشی ازش

یا اینکه درکش کنی و سعی کنی کمکش کنی این زندگی دوتاتونه

انصاف نیس ولش کنی و یه بار دگ رو دوشش بذاری

برای مادر شدنم صلوات بفرسید❤🙏🏻                                           انشاءالله همه ی چشم انتظارا به زودی طعم مادرشدن رو بچشند خدا انشاءالله همه ی نی نی هارو سالم بزاره تو بغل مامانشون😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم     
تو منی یا من توام شوهرمنم فارکس الان دوسال ولی درحد روانی شده به خدا یه روز خوبه ده روز بده به منم ه ...

فشار اقتصادی همه رو نابود کرده راه درآمدی نیس متاسفانه همه درگیر این بازارها شدن من که ازش فاصله میگیرم بقول معروف پرمون به پر هم نخوره خدا میدونه تا کی این وضعیت ادامه داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای هروقت میبینمت یاد اون تاپیکه میفتم که پی‌پیش نمیومد بیرون😂😭 ببخشیدا😂😭❤❤

عی خدااااا😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆😆

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
همسر منم تو همین کاره هزاران بار شده بخاطر فشار کاری از رو حرص یچیزی گفته بعدا خودشم پشیمون شده واس ...

اره گل ولی این منو دیونه کرده فقط کتک زدنش کم بودش بعدا شروع میکنه قرصایه خاب اورو قوی بخوره مشت مشت 

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍