2777
2789
عنوان

اونایی که تعبیر خواب بلدن، لطفا

179 بازدید | 8 پست

سلام 

بعداز ظهر خواب دیدم 

از کنار سینه هام انگار یه زخم کوچیک بود و یه چیزای سفید رنگی مثل تیله های سفید  خارج میشه 

یه کم درد هم داشتن، 

یه کم ترسیدم 

میشه کمک کنید به نظرتون چه تعبیری داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیج وقت تعبیر خوابت رو تووفضایه مجازی نخواه چون درست نیست اولن خودت برو سرج کن دومن هر زمان که خواب دیدی نیاز به تعبیر نیست خواب بعد از اذان صبح اگه نماز خواندی وخوابیدی اون موقع دنبال تعبیر بگرد اونم نه تو دنیایه مجازی 

نداند جز زات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگا   
هیج وقت تعبیر خوابت رو تووفضایه مجازی نخواه چون درست نیست اولن خودت برو سرج کن دومن هر زمان که خواب ...

هميشه خودم سرچ میکنم 

برا این چیزی پیدا نکردم. 

چرا درست نیست اینجا بگم؟ 

هميشه خودم سرچ میکنم  برا این چیزی پیدا نکردم.  چرا درست نیست اینجا بگم؟

چون می گن اگه یکی بیاد بد واست تعریف کنه برات بد میشه میبینی یه وقت یکی نمی دونه چی به چیه یا واسش مهم نیست میاد از خودش یه چی می گه 

چون می گن اگه یکی بیاد بد واست تعریف کنه برات بد میشه میبینی یه وقت یکی نمی دونه چی به چیه یا واسش م ...

ممنونم از راهنماییت  

مامانمم همیشه میگه برا کسی خوابتو نگو. 

اینجا دفعه اولم بود، فکرم مشغول بود خیلی. 

ان شاء الله که خیره

ممنونم از راهنماییت     مامانمم همیشه میگه برا کسی خوابتو نگو.  اینجا دفعه اولم بود ...

ان شاءالله عزیزم به امیدخدا همیشه خیرببینی🌹🌹🌹