2777
2789

سلام خانم میخواستم ببینم محیط برا خودتون و بچه هاتون چقد مهمه و تاثیر داره مثلا حاضرید به خاطر خانواداتون که پیش هم باشین بپذیرین یه محیط معمولی زندگی کنید یا نه حاضرید دور از خانوادتون باشید اما برا خودتون یا بچه هاتون یه محله دیگه یا شهر دیگه زندگی کنید لطفا بگید یا تجربه ای اگه دارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نیس 

مهم اینه کجا حالم خوب باشه

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

من خیلی دلم میخواد برم شهر دیگه ولی خب یکم با بچه کوچیک سخته برام ولی یه روز حتما میریم

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

هر جا که بهتره .

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

خیلی واسم مهمه بخاطر همین از اول ازدواج دوری رو انتخاب کردیم رفتیم ی شهر دیگه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹