2777
2789

هر کدومو بیشتر دوست داری برو

رشته های ریاضی رو دوست داری یا تجربی رو؟

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کدومو بیشتر دوست داری برو رشته های ریاضی رو دوست داری یا تجربی رو؟

من فقط بخاطر فرهنگیان توی کنکور ریاضی ثبت نام کردم چون عمومیام خیلی قویه و واسه تجربی اصلا زیست و این چیزا نخوندم و رتبم پایین میشه و احتمال فرهنگیان کمه اما خب توی شاخه های ریاضی به هیچکدوم از رشته هاش علاقه ندارم بخاطر همین می‌خوام همون تجربی بدم 

من فقط بخاطر فرهنگیان توی کنکور ریاضی ثبت نام کردم چون عمومیام خیلی قویه و واسه تجربی اصلا زیست و ای ...

تجربی تا رتبه بیشتری فرهنگیان میگیره بجاش

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
اگه فرهنگیانش قبول نشم ، دیگه هیچکدوم از رشته هاش نمیتونم برم خیلی ریسکه 

میتونی بری بعد آزمون استخدامی بدی 

ولی درصد هایی که لازم داری برای ریاضی خیلی کمتره 

بنظر من کار عاقلانه‌ای کردی ،چون برای رشته ی ریاضی هنوز زمان خوبی مونده 

میتونی بری بعد آزمون استخدامی بدی  ولی درصد هایی که لازم داری برای ریاضی خیلی کمتره  بنظ ...

میدونی ، من کنکور رشته زبان هدف اصلیمه 

چون همه عمومیارو خوب بلدم و زبان اختصاصیشم دارم میرسونم و می‌دونم رتبه خوبی میارم و واسه تجربی یا ریاضی واسه محکم کاری می‌خوام ثبت نام کنم 

الان موندم همون ریاضی بمونه یا اگه امکانش بود تجربی بدم