2777
2789
میدونی ، من کنکور رشته زبان هدف اصلیمه  چون همه عمومیارو خوب بلدم و زبان اختصاصیشم دارم میرسون ...

ریاضی بمون ؛ تجربی هر چقدرم بخونی نمیرسی 

اون سالی که من کنکور دادم رشته ریاضی داشتیم با میانگین ۴۰ رتبه نزدیک ۲۰۰۰ شد 

میانگین ۴۰ تجربی الان حوالی ۱۰ هزار یا بالاتره 

بچه های ریاضی هم بیشتر به مهندسی علاقه دارن ؛ولی بین تجربی ها چون سه تا رشته اصلی سخته ،دخترا بیشتر فرهنگیان میزنن

بنظر من ریاضی بمون ولی خیلی بخون ، روی شیمی و فصل های گلچین  فیزیک هم کار کن ؛ مطمئنم نتیجه میده 

کارنامه هاشونو نگاه کنی دستت میاد 

ریاضی ۲۰۰ هزار هم ثبت نامی نداره 

تجربی نزدیک ۷۰۰ هزار ؛ معلومه حتی سختی درسا یکی باشه ؛ بازم ریاضی آسون تره

ریاضی بمون ؛ تجربی هر چقدرم بخونی نمیرسی  اون سالی که من کنکور دادم رشته ریاضی داشتیم با میانگ ...

ولی میدونی ، خیلی میترسم از پسش بر نیام دقیقا بخاطر رتبه بالا ریاضی رو انتخاب کردم ولی خب مهندسی و اینا سخته و بازار کار کمی داره اینطور نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی میدونی ، خیلی میترسم از پسش بر نیام دقیقا بخاطر رتبه بالا ریاضی رو انتخاب کردم ولی خب مهندسی و ا ...

ترس‌ات الکیه 

با ۴۰۰۰ ریاضی راحت فرهنگیان قبولی به شرط مصاحبه و اینا 

بعدم رشته‌های شناور مثل حسابداری و روانشناسی ؛مدیریت بازرگانی و چندتا دیگه داریم 

الانم تحقیقت رو بکن ؛ اگر خواستی بری تجربی ،انشالله که درست میشه ولی استرس بیخود به خودت نده ؛ اینورم جهنم نیست😅 رشته های پائین تجربی هم بازار کار نداره 

ترس‌ات الکیه  با ۴۰۰۰ ریاضی راحت فرهنگیان قبولی به شرط مصاحبه و اینا  بعدم رشته‌های شناو ...

ان شاءالله هرچی به صلاحه اتفاق می‌افته عزیزدلم مرسی بابت دلگرمی که بهم میدب