2777
2789

خانواده بهادری هستن(رها ونسیم وحنا و...

بنده خداها پدرشون فوت شده

ولی مدام درحال استوری گذاشتنن😳😳

این اینستاهم چیز عجیبه ها

یعنی تو غم از دست دادن عزیز داری تو اون وضعیت بازم حال و حوصله اینو داشته باشی که استوری بزاری

واقعا حس میکنم دیگه این دنیا ارزشی نداره

جون ادما بی ارزش شده انگار دیگه فقط شواف مهمه 

ادما بی اهمیتن

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

اینکه خوشی و شادی رو با مرگ یک نفر دور بندازی قشنگ تر هست یا اینکه زندگی مثل قبل در جریان باشه؟!

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایی چرا چرت و پرت میگی این خانواده دوست خواهرم هستش بعد اینکه خدایی نکرده اگه همچین بلایی به سرت بیاد دور از جون ناراحت میشی حالا بعضیا بروز میدن بعضیا نمیدن بعد اینکه کار و شغلش اینه و اومده اطلاع داده و اینکه شما وظیفه ی فضولی تو زندگی مردم رو ندلری سرت تو کار خودتت باشه 

اینکه خوشی و شادی رو با مرگ یک نفر دور بندازی قشنگ تر هست یا اینکه زندگی مثل قبل در جریان باشه؟!

والا اینا ازاینکه  دیگه نمیتونن مثل قبل زندگیشون درجریان باشه وپدرشون رفته دیگه بدبخت شدن استوری میزارن نه از جریان زندگی

اینکه کل زندگیت شواف ونمایش باشه قشنگ نیس

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
حنا تو همین یه شب 10k فالوور گرفته  یکم ادامه بدن میشه 600k  ولی من خیلی با استوریای نسی ...

منم ناراحت میشم

بنظرم همه از مرگ یه پدرناراحت میشن

بالاخره ادمیم احساس داریم

خدایی چرا چرت و پرت میگی این خانواده دوست خواهرم هستش بعد اینکه خدایی نکرده اگه همچین بلایی به سرت ب ...

به من چه که این خانواده کیه تو میشن؟؟

این حرفی که زدی ذره ای ربط به موضوع تایپیک من نداشت

تو هم دقیقا جزو همون ادمایی هستی که شواف ونمایشین

به من چه که این خانواده کیه تو میشن؟؟ این حرفی که زدی ذره ای ربط به موضوع تایپیک من نداشت تو هم دق ...

نخیر همچین آدمی نیستم و اینکه تو هم به جو اینکه فضولی کنی تو کار مردم سرت تو کار خودت باشه انقدر بیکاری میشی راجب این و اون حرف میزنی شاید اون فرد دوست نداشته باشه تو پشت سرش این حرفارو میزنی 

واای آخی پدرشون فوت شد🥺🥲 خدابیامرزه

اره متاسفانه

نخیر همچین آدمی نیستم و اینکه تو هم به جو اینکه فضولی کنی تو کار مردم سرت تو کار خودت باشه انقدر بیک ...

بله از همون کامنت اولت کاملا میشه فهمید که همچین ادمی نیستی😂

درمورد اون افراد هم چون خودشون ازهمین راه پول درمیارن و دوست دارن زندگیشون به نمایش بزارن پس قطعا انتظار این هم دارن که راجب کارهای اشتباهشون صحبت بشه

شما بهتره سرتو از ماتحت دیگران دربیاری

کاسه داغتر از اش نشی واسه من

من حرفم چیز دیگه ای بود که از فهم وشعور توخارجه

پس نمیتونی درکش کنی

انقدر هم بیکاری که توی مجازی بخاطر ادمایی دعوا وتوهین میکنی که اصلا نمیشناسیشون