2777
2789

گریه ام میگیره فشنگ گریه میکنماااا

میدونید دلیلش چیه؟؟؟ 

یکی گفت اعتماد بنفس نداری ولی من اعتماد بنفسم خوبه  به نظر شما من چمه

عادت نداری یا اعتماد به نفست اونقدر هم که فکر می کنی خوب نیست

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودم ،الان یه کم بهتره شدم

بابتش ناراحت بودم

یکی بهم گفت چون قلبت پاکه ،رقیقه، خالصه و زود به ظاهرت می‌رسه 

برای شمام قطعا همینه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

من یه جا خوندم از ناخودآگاه ادمه، انگار خودت رو محق نمیدونی که صدات دربیاد ، میگن وقتی سر چیزهای کوچیک از خودت بگذری و حقت رو نگیری برای چیزهای بزرگ ناخودآگاهت اذیت میکنه، همش پالس منفی میفرسته، برای همین میگن باید به خودت خیلی احترام بزاری و از آسیب زدن به خودت دوری کنی تا زبون و ذهنت توی این وقت ها همگام باشن ، منم گریم میگرفت، هنوزم گاهی گریم میگیره ، ولی الان بهترم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
شاید زودرنجی یا از دعوا ترس داری و دستات میلرزه و تپش قلب میگیری

اره من تو خانواده ی خودم دعوا ندیدم همیشه مامان بابام بهم احترام میزاشتن چون مامانم سید ه بابام خیلی مراقب حرفاش بود ولی خواهرای شوهرم...... اوووف