2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندیدم

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
من تازه پای مقدسمو گداشتم تاپیک که بر هوا رفت😐

منم😂

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

هیچی با یه زن خراب دوست شد 

همین 

زنش هم بر نگشت

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

من اونو نمیدوتم ولی الان داشتم ماحرای دختر اهوازیو تو گوگل میخوندم بچها این بنده خدا خیانت نکرده بود که فقط از ترس شوهرش فرار کرده بود از کجا خیانتو بعضادراورده بودن

همین؟ این کجاش چوب بود؟

منم نمی دونم ولی می‌گفت مثل اینکه زن پاکش رو‌ول کرده 

رفته عاشق زن مشروب خور شده 🤷🤣

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
من اونو نمیدوتم ولی الان داشتم ماحرای دختر اهوازیو تو گوگل میخوندم بچها این بنده خدا خیانت نکرده بود ...

برای اینکه وجدان ندارن 

مردم احمقن احمقققق 

اگه یه ذره وجدان و شعور داشتن وضعشون این نبود 

من اونو نمیدوتم ولی الان داشتم ماحرای دختر اهوازیو تو گوگل میخوندم بچها این بنده خدا خیانت نکرده بود ...

میگن تو ترکیه عکس میفرستاده واسه شوهرش

خدا میدونه

قضاوت نباید کرد

حتی اگ خیانت هم کرده بود مرده همچین حقی نداشت خدا لعنتش کنه

لعنت به وسواس فکری🥲بچه ها کمکم‌ کنید اگه دکتر خوبی میشناسید در این رابطه معرفی کنید😭❤️
با دوست پسرش گفتن فرار کرده

حالا هی پشت مردم حرف بزنین 

ببینیم تهش چی میشه

با دوست پسرش گفتن فرار کرده

نه اصلا تنها رفته بود اونجا توسط یه ادم ربا دزدیده میشه که به پدرش میگن باید پول بدی آزادش کنیم پدروعوش میرن نجاتش میدن اون ادم رباهم دستگیر میشه بعد بهش میگن تو فقط برگرد ما قول میدیم بلایی سرت نیاد دختر بیچاره هم نیگه وقتی بابام گفته برگرد من احساس امنیت کردم برای همون برگشتم که شوهرو برادرشوهرش میفهمنو گیرش میندازن سرشو میبرن