2777
2789

ببینید من رتبه کنکورم۱۹۰۰۰تجربی شده اما از اونجا که دوستم آدم حسودیه و بارها بهم ثابت کرده بهش گفتم سی هزار شدم اما چند روز بعد دیگه دوم نیاوردم و واقعیت و گفتم چون خیلی ذوق داشتم وقتی فهمید عصبانیت از صداش می‌بارید که چرا دروغ گفتی اما مشخص بود از حسودیه الآنم اصلا دیگه زنگ نمیزنه در حالی که قبل این روزی دو ساعت حرف می‌زدیم منم که زنگ میزنم یجور صحبت می‌کنه که دلم میخواد رود قطع کنم خودش کند زده و رتبش۴۷۰۰۰شده ،الانم چون عادت داشتم هرروز باهاش حرف بزنم اعصابم خورده

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹۰۰۰ خوبه الان؟ 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

۱۹۰۰۰چیه که بابتش دروغ میگی

عزیزم عالی نیست اما باهمین پرستاری و رادیو میارم درحالی که خیلی ها باید برم آزاد و بدون کنکور بخونم از جمله دوست خودم

عزیزم عالی نیست اما باهمین پرستاری و رادیو میارم درحالی که خیلی ها باید برم آزاد و بدون کنکور بخونم ...

رادیو ؟؟؟

پرستاری آزاد قبول میشی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
ولی اگه منم بودم بابت اینکه دروغ گفتی ناراحت می‌شدم. تو که می‌خواستی راستش رو بگی دیگه چرا دروغ گفتی ...

خیلی حسوده چون می‌شناسمش بعدم چون زیاد حرف می‌زدیم و من خیلی ذوق داشتم نتونستم نگم