2821
2789
عنوان

میشه منت بزارین بیاین تاپیکم

149 بازدید | 22 پست

براتون سوره توحید میخونم 

آزمایشی ک جوابش  100>   باشه ینی چی؟ 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آزمایش بارداری ؟ 

نه پرولاکتین رنج نرمالش تا ۲۸بود

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
بستگی به فاکتورای آزمایشی و محدوده آزمایش داره 

رنج نرمالش ۲۸ ولی اینجور زده بود ۱٠٠>

اصولا تو برگه آزمایش حداقل و حداکثر رو نوشته میتونین چک کنین خودتون 

میدونن گلم منظورم اینه چرا ابنجور زده بود ۱٠٠>

میدونن گلم منظورم اینه چرا ابنجور زده بود ۱٠٠>

یعنی اینکه جواب کمتر از ۱۰۰ هست دیگه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

مرسی گلم 

نه گلم پرولاکتین  

خواهرم ۲۰ بود دارو دارو میخوره دکتر گفت تا نیاد پایین بچه دار نمیشی 

ورزش میکنی؟

پرولاکتین موقع شیردهی تو بند سطحش میره بالا از بارداری جلوگیری میکنه

من فک کردم ینی ۱٠٠ه جوابش

من فک کردم ینی ۱٠٠ه جوابش

نه عزیزم یعنی عدد آزمایشت کمتر از صد هست

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
2825
2823
2791
2779
2792