2821
2789
عنوان

میشه منت بزارین بیاین تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 22 پست
یعنی بالاست  خواهرم ۲۰ بود دارو دارو میخوره دکتر گفت تا نیاد پایین بچه دار نمیشی  ورزش م ...

ورزش ک آره. ولی کم کاری تیروئیدم دارم تی اس اچم 19 بود خیلی کم کار بود بعد سه هفته مصرف قرص اومد پایین ولی پرولاکتینم 76بود. نمیدونم گفتم شاید کم کاری تیروئید دارم باید لااقل یک ماه قرص تیروئید بخورم بلکه میزون شه. اخه پریودام منظمه هیچ علائمی ام ندارم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرسی از همتون 😘😘😘توحید میخونم واستون ان شالله تنتون همیشه سالم باشه

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
انشاا... به خواسته ت برسی 

فدات عزیزم 

ورزش ک آره. ولی کم کاری تیروئیدم دارم تی اس اچم 19 بود خیلی کم کار بود بعد سه هفته مصرف قرص اومد پای ...

خواهرمم همه چیزش منظمه دکترش گفته که باید ورزش و قطع کنه 

اون میخواد بچه دار بشه قطع کرد فعلا داره دارو میخوره 

خواهرمم همه چیزش منظمه دکترش گفته که باید ورزش و قطع کنه  اون میخواد بچه دار بشه قطع کرد فعلا ...

ان شالله ک ب زودی بیاد پایین و باردار بشن

2825
2823
2791
2779
2792