2777
2789
عنوان

شوهر

409 بازدید | 31 پست

بچه ها بیاین من امسال به اصرار شوهرم آرایشگاه زدم خودم راضی نبودم ولی مغازه خالی بود گفت آرایشگاه بزن خیلی خوشش میومد خیلی تشویقم می‌کرد تا اینکه یه دعوایی کردیم منم یه ماه قهر کردم بعدش اومد دنبالم الان میگه حق نداری بری آرایشگاه. فک کنم مادرشوهرم پرش کرده بهش گفته بود زنا میان براش حرف میزنن اینم رودار شده دیگه مثل قبل حرمتمون نمیگیره. در حالیکه الان نزدیک عید وپول خوبی در میاد. به نظرتون چیکار کنم. میگه اگه نری تمام ضرر هاتو میدم قسط هاتم میدم حالا ضرر امو که نمیده ولی ماهی یه 700تومنی قسطمو میده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه یا منو وبچته انتخاب کن یا ارایشگاه

بگو مثل این میمونه من بگم بشین توخونه نرو سرکار یعنی چی باهم تصمیم میگیریم . بنظرم سعی کن باخوبیو محبت مخش بزنی

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

اگ نظر منه میگم که فعلا کوتاه بیا تا یمدت حسابی روش کار کن یک ماه چیز کمی نیست قشنگ حرف خورش کردن مرتب تا دلت بخاد بهتره بجای غصه خوردن روش کار کنی بی تفاوت بنظر برس خیلی عادی زندگیتو کن هر چی گفت بهش بگو اوکی بعدش عقلش میاد سر جاش