2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم بیاین

152 بازدید | 22 پست

تو تایپیکام هست بحثام

دو روز پیش به اصرار رفتم خونه مادر سوارم اینا مادر شوهرم موقعی شوهرم نبود تعنه میزد میدونسم با خودمه اما هیچی نمیگفتم 

تا دیشب ک بحث ضامن وام ازدواجی شد درومد گفت فلانی یعنی من فلانی خو هیشکهو نداره 

گفتم چرا کسیو نداشته باشم مامانم حقوق بگیر بوده یا بابام ک بیاد ضامنم بشه نیومده به شوهرم گفت خیلی زبونش دراز شده مث مامان فلان شدشه ایطورن حرفا گفتم حس نداری توهین کنی به مادرم و بهم بگی بی کسو کار دارم خوبشم دارم

شوهرم اومد دوباره منو زد ک چرا بی احترامی میکنی با این ک میدونس مقصر کیه کلی شریک خونوادش شد همشون ریختن سرم خفتم دادن

لباسمو پوشیدم گفتم منو ببر خونمون گفت دیگ رنگ. خونوادتم نمیبینی درو قفل کردن 

گفتم من خودم میرم گفت اگه رفتی دیگ پشت گوشتو دیدی منم دیدی 

گفتم باشه زدم بیرون اومدم خونمون به مادرم گفتم مادرمم زنگ زد گفت مگه بی صاحابه هر روز هر روز زجرش میدین مگه از سر راه اوردینش

امشب شوهر عوضی پيام داده که اگ منو میخای قید خونوادتو باید بزنی کلی فحش زشت داد به مادرم من نمیتونم قید خونوادم ک پشتم بودن همه جا بزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دوزاری قید تو و خونواده عقده ایت رو میزنم، و برو درخواست طلاق بده 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

جای من بودین جدا میشدین یا نه جدی بگین تصميمم جدیه

اگ بمونی باید زیر دست ننه عفریتش زجر بکشی، شوهرتم ک طرفدار ننه عفریتشه، خودتو نجات بدی بهتره، اینا وحشی ان

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊