2777
2789
عنوان

داستان عشق اول💔

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 38 پست
بگوووو

گفتم عزیزم

انشاالله سال دیگه این موقع برای نی نی کوچولوم خرید کنم😍😍😍😍😍😍😍ینی میشه خدا؟یه نی نی سالم لطفا💚🌱 از این نوشته۳ سال گذشته و (دخترم الان ۲ سالشه شکرت خدای خوبم)

چرا گذشته رو شخم میزنی ول کن

باورت میشه اصلا اصلا بهش فکر نمیکردم 

پنجشنبه هفته ی قبل به طور ناخودآگاه ذهنمو درگیر کرد،عصرش هم دیدمش دیگه همه چی انگار فراهم شد برای یادآوری گذشته

انشاالله سال دیگه این موقع برای نی نی کوچولوم خرید کنم😍😍😍😍😍😍😍ینی میشه خدا؟یه نی نی سالم لطفا💚🌱 از این نوشته۳ سال گذشته و (دخترم الان ۲ سالشه شکرت خدای خوبم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴سال و نیم پیش من ۲سال و نیمه ازدواج کردم الان ۲۱ سالمه اون ۲۴

وای کارت خیلی بد بود😐 حتی ی فرصت هم ندادی بهش 

من جات دلم گرفت باید منطقی فک میکردی خیلی از آدما هستند ک ب رابطه های بقیه حسادت دارند 

ولی حداقل این حقش نبود بد کردی😔

وای کارت خیلی بد بود😐 حتی ی فرصت هم ندادی بهش  من جات دلم گرفت باید منطقی فک میکردی خیلی از آ ...

خدا منو نبخشه😔بدون خداحافظی رفتم بدون اینکه دلیل رفتن رو بفهمه

الان پشیمونم ولی هیچ راهی ندارم

الان از این زندگیتون راضی هستین؟از شوهرتون؟

تقریبا راضی بودم تا قبل از اینکه فکرم درگیر عشق سابق بشه،الان انگار تو برزخم 

هیچ چاره ای نداری جز اینکه بهش فکر نکنی

😔😔😔😔درسته

وگرنه زندگیم خراب میشه