2777
2789
عنوان

مراقب باشید تا زندگیتون..

2131 بازدید | 82 پست

شمایی که میگی دنیا دوروزه هرکار دلت میخاد سر بدنت بیار اصا هرچی دوس داری بخور..اومدیمو ازرائیل صد سالگی رف جون یکیو بگیره..فک کن با استخونای پوسیده و معده خراب و الزایمرو هزارتا مرض ناشی از سهل انگاری و رعایت نکردن چطور زندگیو به سر برسونه

زندگیمونو بر مبنای نقل قولای کلیشه ای قرار ندیم 🙂

.

.

خالم شراب میخورد میگفتم اینکارو نکن میگف این همه ادم چندین ساله مصرف می کنن از منو تو سالم تر..بعدشم منکه بیرون نمیخورم تو خونه پیش شوهر دوستام..بعدش اورد هرکاری کرد من نخوردم خودش یکمی خود ولی بااون یکمم مست شد میرقصید الکی می خندید چرتو پرت میگفت هرچی ازش میپرسیدم میگف فلان جاس برو بردار بعد از نیم ساعت از حال رفت و لش افتاد ازش فیلم و عکس گرفتم بهش نشون دادم گفتم اینو ببین اگه یکی از دوستای نااهلت جا من بود چیکار میکردی..تا اصلا هم یادش نبود چی گفته چیکار کرده

برای همین تو فکر رفت که شاید قبلا جای دوستاش گافی داده باشه عصابش خورد شد ...

اما بازم گوش نکرد هر از گاهی می خورد

الان معدش شدیدا میسوزه حافظشم کم شده تازه به این نتیجه رسیده که واقعا ضررای بدی داره

تو نت یه سرچ ساده بزنی میاد حتی یه ذرشم حرام و مضره

درکل همه چی رو ازتون خواهش میکنم در موردش یه سرچ کوتاه تو گوگل بزنید و به یقین برسید به حرف کسی اعتماد نکنید..

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
عزرائیل 

ممنون

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا موافقم باهات مشکل مردم ما اینه جو زدن تا یه چیزی نشونه روشن فکری بدونن قبولش میکنن 

بخدا حقم میدم گرونی ادمو روانی میکنه

گرونیو ربطش میدن به شیخا اونارو ربط میدن به دین و در نهایت از هرچی دین گفته زده میشن فارغ از اینکه خدا صلاحمونه میخواد

خالت با شراب در این حد مست شده 🤣ظرفیت نداره

درصد الکلش بالای سی بود

به هرحال دست خود ادم نیست به شرایط برمیگرده 

تو کتابای پزشکی کل دنیا استفاده ازمشروبات جز ریسک فاکتورهای اکثر بیماریهاست ، ازسرطان ها بگیر تا حتی تصادفات جاده ای و .... 

جالبه که تو کتابای خارجی وقتی میخوان یه آدم داغون رو‌معرفی کنن میگن اعتیاد به الکل داشته ، یا بخوان یه فرد موفق رو معرفی کنن میگن الکل رو ترک کرده 

اولا فکر میکنین چند درصد ادما تو ایران مشروب میخورن، منو و شما خوب میدونم منشا اکثر بیماریها عصبی هست، اینم برمیگرده به شرایط اقتصادی، به ادمهای بی وجدانی که سر کار هستن، نمونش هم همین امروز، یه هفته هست بسته پستیم گم شده به هر کدوم زنگ میزنم یا جواب نمیدن یا اگه میدن میگن ما نمیدونیم، با این اوضاع کی اعصاب براش میمونه, کلی درد و مرض ادم میگیره، رفتم برای سند خونه، به اقا میگم این برگه رو چیکار کنم، میگه بذار در کوزه ابشو و بخور اخه این چه طرز حرف زدنه، واقعا اینجا خود جهنم هست، نیاز به چیز دیگه ای نیست

⁦⁩⁦
درصد الکلش بالای سی بود به هرحال دست خود ادم نیست به شرایط برمیگرده  

عزیزم اون شراب نبوده 

خود جنس بوده😜

در کل کسی که بخواد هر کاری کنه بهونشم جور میکنه ربطیبه هیچی نداره خودش میخواد خیلی ها هم هستن شرایط دارن امکانات دارن ولی دنبالش نیستن همه چی تو ذات خود ادمه نه گرونی نه چیز دیگه

عجب شرابی ک با یکم اینجور داغون شده خالت یا ام تازه کار بوده ب این درجه ب حواسی رسیده و م س ت و پاتی ...

شما کی هستین که مست نمیشین والا من هرکیو دیدم از حالت عادی خارج شده..ازاین نگذریم شراب اینجا هم نابروانه😂

بخدا حقم میدم گرونی ادمو روانی میکنه گرونیو ربطش میدن به شیخا اونارو ربط میدن به دین و در نهایت از ...

عزیزم بنظرم اینا بهونس دین رو ه کس باید خودش بره دنبالش قبول کنه اصول دین تقلیدی نیست از اون ورم دین رو با فرستندش و پیامبرش میشناسند خدا و پیغمبر و اماما رو ول کردن چسبیدن به شیخا اونا که معصوم نیستن در ضمن اسلام از رمان پیامبر کلی نفوذی و تخریب کننده در لباس دین داشته به شخصه برخورد داشتم د لباس دین چه ها که نکرده ولی دین ربطی به اون شخص نداره

تو کتابای پزشکی کل دنیا استفاده ازمشروبات جز ریسک فاکتورهای اکثر بیماریهاست ، ازسرطان ها بگیر تا حتی ...

همه جا اینجوریه الکلو بد میدونن

وای مردم مارو ببین بهم حمله ور شدن و مچمو میگیرن که خالت چقدر بی جنبست😂

میگن نرود میخ اهنی در سنگ همینه 

متاسفم