2777
2789
عنوان

رقص زومبا

772 بازدید | 8 پست
سلام بچه ها من الان باردارم وخیلی هم اضافه کردم بهمن زایمانمه میخوام برای عید تو خونه یکم خودمو جمع وجور کنم اگه کسی سی دی یا فیلمی از رقص زومبا میشناسه ممنون میشم بهم معرفی کنه چون با وجود نی نی حالا حالا نمی تونم بیرون برم اگه تو خونه باشه خیلی خوبه .مرسی
میوه های زندگیم عسل و آرسام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حرکت های تند مثل زومبا طعم شیرو عوض میکنه
حالا چرا اینقدر عجله واسه برگشت وزن؟؟؟
معمولا از یکسالگی بچه به بعد بدن شروع میکنه برگرده به حالت اول
منظورم استخوانهاست
حداقل شش ماه اول کهبچه فقط شیر مادر میخواد نه ورزش کن نه رژیم بگیر
سلام پری عزیز
پری جان بستگی به اضافه وزنی که داری باید ورزش مناسبی رو برای لاغریت انتخاب کنی

اگه فرضا بعد از زایمان 20 کیلو اافه وزن داشته باشی زومبا به ردرد نمیخوره
چون هم به اندامهات سخت فشار می یاره مثلا به زانوت و اینکه احتمال شلی بدنت رو داره
و به قول گلدونه جان شیرت رو هم تلخ میکنه
شما باید ایروبیک بدنسازی تواما رو انجام بدید تا بتونید سریعا سایز از دست بدید و اندامتون فرم داشته باشید
اگه حوصلشو داشتی بیا تو کلوپ بیشتر صحبت کنیم
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=24902
****فروش برترین و مشهورترین دی وی دی های لاغری و فرم دهیwww.arzanload.ir تلفن:09141055963***http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1006788&PageNumber=1
ممنون از همتون .اخه می ترسم همینطوری بمونم سر زایمان اولم 58 کیلو بودم وقتی زاییدم شدم 72 کیلو .11 ساله رو 70 موندم الان هم که ماه اخرم رو 82 اومدم میترسم برنگردم همش شوشو میگه چه جوری میخواهی لاغرشی ؟برای همین دلم میخواد زود تر لاغر شم
ممنون از همتون .اخه می ترسم همینطوری بمونم سر زایمان اولم 58 کیلو بودم وقتی زاییدم شدم 72 کیلو .11 ساله رو 70 موندم الان هم که ماه اخرم رو 82 اومدم میترسم برنگردم همش شوشو میگه چه جوری میخواهی لاغرشی ؟برای همین دلم میخواد زود تر لاغر شم