2777
2789
عنوان

همه انسان نیستن

77 بازدید | 6 پست

وقتی که حضرت آدم و حوا صاحب فرزندان  شدند. خداوند آن ها را انسان نامید .

فقط نفس کشیدن و خوردن و ..... دلیل بر انسان بودن نمیشه 

انسان بودن زمانیکه که با کوچکترین ظلمی دل لرزید. هر وقت که درد تمام انسان های دیگه برامون مهم شد. هر وقت که به هر موجود زنده ای احترام گذاشتیم و ...........

هستند کسانی در ظاهر انسان با درونی شیطانی . با اعمالی برگرفته از خشونت و پست ترین رفتارها. 

اون ها انسان ندانیم.

برای انسان بودن باید روح کاملا پاک باشه. و آزاد 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
درسته

خیلی ها خیلی وقته که انسان نیستن. کسی که حاضر میشه قتل انجام بده. خیلی خیلی وقت پیش روحشو از دست داده. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها خیلی وقته که انسان نیستن. کسی که حاضر میشه قتل انجام بده. خیلی خیلی وقت پیش روحشو از دست داد ...

هیچجوره نمیتونم هضمش کنم 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
هیچجوره نمیتونم هضمش کنم 

یعنی تا روحت آزاد نباشه انسان نیستی 

خیلی چیزها نور درون از بین میبره 

یعنی تا روحت آزاد نباشه انسان نیستی  خیلی چیزها نور درون از بین میبره

ن عزیزم اون جریان خانوم اهوازی رو منظورم بود نمیتونم هضمش کنم

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
ن عزیزم اون جریان خانوم اهوازی رو منظورم بود نمیتونم هضمش کنم

منم