2777
2789
عنوان

وای چقدر مردمممم فضولنننن

180 بازدید | 8 پست

سرم داره میترکه لعنتی به این کرونا ک منو خونه نشین کرده...

من مریضم بعد یه زنه هست فامیلمون خیلی میاد خونمون خیلی هم فضوله مامانم به همه گفته بچه هام مریضم فعلا نیاین ولی این زنه نمی‌فهمه امروز من دراز کشیده بودم تو پذیرایی اومده میگه چرا موهات اینقدر بهم ریختس؟چرا بی روحی؟چرا رنگ به روت نیست؟چرا دور و برا اینقدر پخشه؟خو لعنتی تو ک میبینی من حال ندارم

چرا نمیترسه مریض بشه؟

داداشم از حموم اومده بهش میگه تو مریضی چرا رفتی حموم؟خو بتوچه باید بمونه کپک بزنه؟؟؟؟

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اینکه هیچی نیس 

زن همسایمون اومده بود به مامانم میگفت رسم دسمال دارین شب عروسی؟؟

مامانم گفت نه ،

زنه گفت خب دخترت تو غریب ازدواج کرده یه دستمال براش بذار😑😑میخواستم بزنم تو دهنش بگم اخه فضول شاید من تو عقد کاری کرده باشم به تو چ اخه

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
وای اینکه هیچی نیس  زن همسایمون اومده بود به مامانم میگفت رسم دسمال دارین شب عروسی؟؟ مامانم گ ...

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...