marziyehshaparak مدیر استارتر عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 420 عنوان بیایین براتون چی اوردمممم 71 بازدید | 8 پست سلام دوستان گلم امروز با تخفیف ویژه عیدی اومدم اموزش کرم معجزه شب رو میدم 50تومن همه جا میدن 300ب بالا من همیشه ب مشتریام 100دادم تا رضایتشون داشته باشم ولی الان تخفیف عیدی گذاشتم بهترین قویترین اصل کرم معجزه رو درست میکنم ضدلک وکک ومک وشدافتاب سوختگی ولک های بارداری خودمم ازش استفاده کرد کاملا لک های بارداریم رفت وخیلی لزت بردم اموزش صددرصد تضمینی تاثیرشو 3روزه نشون میده دوهفته ای کاملا سفید روشن شفاف نرم میکنه هرجای بدن میشه استفادش کرد صورت دست پا گردن بغل هرجای دیگه ک خواستین کاملا روشن کننده قوی هستش تیرگی پوست کاملا برطرف میشه تا یک ماه بیشتر نیازی نیست استفاده کنین وهیچ برگشت دوباره ای نداره چون از پماد کورتن وهیدروکنیون وکلوبتازول استفاده نمیشه کاملا گیاهی هستش وقتی اموزش دیدین ازموادش خودتون تعجب میکنین همه موادش عالی وابرسان قوی الان کرم اصل دارن میدن 140تومن حالا شما 50اموزش میبینین وبا 100تومن مواد 3تا کرم درست میکنین برای خودتون وبرای همیشه برای خودتون میتونین ی کرم ابرسان قوی درست کنین ودیگه نیازی نمیشه کرمی برنین کاملا سفید روشن میشه پوستتون من اموزش وشماره کسی ک موادشو میفروشه میدم 50تومن اموزششم رب ساعته هس درست کردم فیلمی ازش دودقیقه میتونین این کرم اماده کنین اگه میخوایین تا عیدی بدرخشین منتظرتونم عزیزانم زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند 1400/11/17 | 13:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marziyehshaparak مدیر استارتر عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 420 چ چیز تاثیر گذاری آوردی زیاد بود حال نداشتم بخونم زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند
marziyehshaparak مدیر استارتر عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 420 مارکش چی هست؟ میگم کرم معجزه شب بهترین کرمی هست ک برگشت دوباره نداره اموزش درست کردنشو میدم زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند