2777
2789
عنوان

با این مساله چیکار کنم؟؟؟؟

74 بازدید | 5 پست

یکبار از شوهر عوضیم جدا شدم بخاطر خیانتش که با دختر خاله شوهر دارش در ارتباط بود بازم بعد ۶ ماه و گریه زاری شوهرم که دیگه برگرد تازه فهمیدم چه گوهری از دست دادم بخاطر پسرمون برگرد راضی شدم بازم برگردم الان بازم بعد از ۳ سال متوجه شدم شوهرم بازم  با دختر خاله عوضی مطلقه ش رابطه داره هر کاریم میکنم طلاقم نمیده  

با خانواده خودش و پدر و مادر دخترخالش حرف بزن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اصلا موندم دنبال چیه اونه هم قدش کوتاهه هم خانواده درست حسابی نداره داداشش معتاد.باباش زن باز.ننه ش روانی.خواهرش خراب اصلا چیز سرتری از من نداره میخواید عکسمو بزارم ببینید از خوشگلیم کم ندارم