2777
2789

سلام من تقریبا دو،سه روزگذشته وهنوزپری نشدم،اوایل اذرتوهفته های پایین یه سقط داشتم،الان باجلوگیری عقب انداختم وبیبی هام هاله داره،یکی دیروززدم ویکی امروز،امروزی یکم کمرنگ تر بود.حالاازهفته پیش براسه شنبه وقت دکترداشتم  که اینجوری شده موندم چه کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماه دوم اقداممه یک روز تاخیر دارم امروز رفتم ازمایش دادم، دعام کنید

ایشالا که مثبته عزیزم

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
حواستو پرت چیزادیگه کن،کارای هنری،اشپزی...

من از صبح تا شب سرکارم 

الانم از محل کارم نشستم علائم حاملگی بقیه رو میخونم

بخدا خودم یه عالمه کار دارم اما ذهنمو نمیتونم متمرکز کنم همش به این قضیه فکر میکنم

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
من از صبح تا شب سرکارم  الانم از محل کارم نشستم علائم حاملگی بقیه رو میخونم بخدا خودم یه عالم ...

منم دقیقا سرکارم الان ولی نمیتونم بی خیال باشم -این 4/5 روزی که هرماه تایم پریود هست از دوروز جلوتر تا پریود شدن با یکی دوروز تاخیر خیلی تایم بد و بلاتکلیفی هست -اصلا نمیدونی چی قراره بشه نمیتونی بهشم فکرنکنی اصلا-هی میگن بی خیال باش بی خیال باش-اصلا نمیشه بی خیال بشی-همش یه پام نی نی سایته یه پام دنبال هاله گشتن تو بی بی چکا-اسیر شدیم بخدا-دوساله هرماه کارو زندگیم همینه

علائمم که وقتی بهش فکرمیکنی همه جور علائم در میاری-واقعا روزای بدیه این4/5 روز حول و هوش پریودی ولی بعد پاک شدن همیشه دلم برای این چند روز تنگ میشه و لحظه شماری میکنم دوباره اخر ماه بشه و عقب بندازم و بی بی چک بگیرم-کلا روزهای امیدواری و دلخوشی ام همین چندروزن

ولی وای از بعدش و پریود شدن-1روز کاملا که از ناامیدی مرده متحرکم-سرد و یخ-بی انگیزه و داغون-بدترین روزای زندگیمه همون روز اول پریود-بعدشم تا 5/6روز افسردگی-بعد پاکیم واقعا ادم روزهای اولش دیگه امید و انگیزه ای برای اقدام نداره-خیلی بده-دعا میکنم برای هممون که این روزای تلخ چشم انتظاری بگذره و بی بی چک یک یکیمون مثبت بشه و مادر بشیم

منم دقیقا سرکارم الان ولی نمیتونم بی خیال باشم -این 4/5 روزی که هرماه تایم پریود هست از دوروز جلوتر ...

اره عزیزم میفهمم چی میگی منم دقیقا همینطوریم این انتظار سخت ایشالا تموم میشه

میگه به روش های دیگه فکر کردی مثل کاشت و اینا؟

اطلاعات داری در موردشون؟

اره عزیزم میفهمم چی میگی منم دقیقا همینطوریم این انتظار سخت ایشالا تموم میشه میگه به روش های دیگه ف ...

اره پارسال دکتر گفت باید ای وی اف کنی ولی نرفتم دنبالش-فعلا نمیخام حالا چندساله دیگه شاید رفتم دنبالش