بچه ها امروز 1 روز از موعدم گذشته هنوز بی بی چکم منفیه-نه علائم پریود دارم نه علائم بارداری-هرماه از ده روز قبل سینه درد و علائم دارم-اینماه خبری از هیچی نیست فعلا-سابقه تاخیردارم ولی6 ماهه مرتب شدم-بیاین بگین کیا اینماه اقدام داشتن و منتظر مثبت شدن بی بی چک هستن-یکم درد دل کنیم-اینماه دقیقا2 سال شد که تو اقدامم و 33 سالمه و 5 ساله ازدواج کردم
سلام من تقریبا دو،سه روزگذشته وهنوزپری نشدم،اوایل اذرتوهفته های پایین یه سقط داشتم،الان باجلوگیری عقب انداختم وبیبی هام هاله داره،یکی دیروززدم ویکی امروز،امروزی یکم کمرنگ تر بود.حالاازهفته پیش براسه شنبه وقت دکترداشتم که اینجوری شده موندم چه کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از صبح تا شب سرکارم الانم از محل کارم نشستم علائم حاملگی بقیه رو میخونم بخدا خودم یه عالم ...
منم دقیقا سرکارم الان ولی نمیتونم بی خیال باشم -این 4/5 روزی که هرماه تایم پریود هست از دوروز جلوتر تا پریود شدن با یکی دوروز تاخیر خیلی تایم بد و بلاتکلیفی هست -اصلا نمیدونی چی قراره بشه نمیتونی بهشم فکرنکنی اصلا-هی میگن بی خیال باش بی خیال باش-اصلا نمیشه بی خیال بشی-همش یه پام نی نی سایته یه پام دنبال هاله گشتن تو بی بی چکا-اسیر شدیم بخدا-دوساله هرماه کارو زندگیم همینه
علائمم که وقتی بهش فکرمیکنی همه جور علائم در میاری-واقعا روزای بدیه این4/5 روز حول و هوش پریودی ولی بعد پاک شدن همیشه دلم برای این چند روز تنگ میشه و لحظه شماری میکنم دوباره اخر ماه بشه و عقب بندازم و بی بی چک بگیرم-کلا روزهای امیدواری و دلخوشی ام همین چندروزن
ولی وای از بعدش و پریود شدن-1روز کاملا که از ناامیدی مرده متحرکم-سرد و یخ-بی انگیزه و داغون-بدترین روزای زندگیمه همون روز اول پریود-بعدشم تا 5/6روز افسردگی-بعد پاکیم واقعا ادم روزهای اولش دیگه امید و انگیزه ای برای اقدام نداره-خیلی بده-دعا میکنم برای هممون که این روزای تلخ چشم انتظاری بگذره و بی بی چک یک یکیمون مثبت بشه و مادر بشیم