2777
2789
عنوان

از اینکه هیچی نداریم خستم و بریدم

200 بازدید | 17 پست

خستم از اینکه کار میکنم سالهاست شوهرم درامدش کم بود بعد بیکار بود الانم کارش ازاده منم سالهاست کار میکنم سه تا بچه دارم ولی هرچی در میاریم خرج خورد و خوراک میشه و شهریه بچه ها و وام. خسته شدم از اینکه نتونستیم یه خونه از خودمون داشته باشیم کلی نق زدم دیشب به جون شوهرم که خستم صبح پاشم برم سرکار که چی اخرشم هیچی کلی دلداری داد ببین سه تا بچه خوب داریم و اینا/ گفتم مردم دارن پول رو پول میکنن برادرت سه تا خونه دوتا ماشین داره خواهرای منم همینطور. خستممممممممممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغلت چیه؟درآمد ماهانتون چنده؟هر سه بچه خود خواسته بودن؟

توی اداره دولتی کار میکنم.

دوتاش بله. من ماهی 16 تومان میگیرم. همسرمم هر چی خرج میکنیم از سود مغازش خرج میشه متاسفانه

توی اداره دولتی کار میکنم.دوتاش بله. من ماهی 16 تومان میگیرم. همسرمم هر چی خرج میکنیم از سود مغازش خ ...

حقوقتون برای کار دولتی واقعا کمه

معلم هستید؟

درآمد خالص ماهانه شوهرتون چنده؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

حقوقتون برای کار دولتی واقعا کمهمعلم هستید؟درآمد خالص ماهانه شوهرتون چنده؟

گلم گفتم که هر چی خرج میکنیم از سود مغازست . درامد ثابتی نداره. ولی داریم ماهی 50 میلیون هم وام میدیم برای اجناس مغازه. فکر کنم ماهی 60 تومان هم خرج خونه و شهریه بچه ها میشه

یه چیز بگم پول زیاد دو حالت داره یا ارثیه توپ یا شوهر باعرض و پول جمع کن متاسفانه شوهرت بدرد نمیخوره پدر منم فقط چسبید به کار کارمندی و حقوق کمکی مامانم الان خونه ماشین داریم ولی هم لول های مامان بابام دوبرابر مادر پدرم مال و اموال دارن

گلم گفتم که هر چی خرج میکنیم از سود مغازست . درامد ثابتی نداره. ولی داریم ماهی 50 میلیون هم وام میدی ...

والا چی بگم

بچه ها مدرسه غیر انتفاعی میرن؟

کلاسهای مختلف میرن؟

خودت اهل کراتین و کاشت ناخن و مژه هستی؟

تغذیتون حتما باید خوب باشه؟

خیلی ببخشید ولی تو این روزگار برای خرید خونه باید حتی از واجبات هم گذشت

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱