2777
2789

من هم يكسال بود توي اقدام بودم و حامله نميشدم تا رفتم دكتر و گفت پوليپ داري و بايد عمل كني و داشتم كارهاي عمل را ميكردم كه اين ماه فهميدم حامله هستم ولي دكترم ميگه امكان سقط هست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم يكسال بود توي اقدام بودم و حامله نميشدم تا رفتم دكتر و گفت پوليپ داري و بايد عمل كني و داشتم ك ...

ان شاءالله که خیلی راحت و سالم دنیا میاد وقتی خدا به بودن چیزی اراده کنه هیچی نمیتونه جلوشو بگیره

ان شاءالله که خیلی راحت و سالم دنیا میاد وقتی خدا به بودن چیزی اراده کنه هیچی نمیتونه جلوشو بگیره

دكترم گفته فعلا به كسي نميگي حامله ايي و هفته ديگه برو سونو واژينال . حالا ميترسم برم سونو واژينال

عزیزم بهتره بری آی وی اف  نمیخوام ناراحت شی خودمم منتطر بودم 

خواهر شوهرمم بعد ۴ سال تلاش و ابن دکتر اون دکتر رفتن دوبار عمل میکرو کرد تا بلاخره دومی نتیجه داد و باردار شد

ان شاا به زودی زود مادر بشی گلم

میشه لایک نکنید 😁
ترشونداری؟؟؟؟؟ نگاه ازبعضیاازمایش نشون نمیده

ترشح دارم ولی مثل همیشه فقط تنها تفاوتی که داره اینه پریود نشدم و اینکه از چند روز به پری زیر دلم خیلی درد میکرد دردی که مثلا حتی دست آروم به زیر دلم میخورد انگار ضربه محکمی زدن یه نگرانی هم دارم نکنه کیست باشه چون قبلا هم سابقه کیست داشتم

سلام به همگی

منم هفت ماهی میشه تو اقدامم

ماههای پیش باز یه کم علائم داشتم

اما تا الان هیچ علائمی ندارم کلا ناامیدم

روز بیست و سوم پری هستم

دوه هامم بیست و هشت روزس

واسه منم دعا کنید

خسته شدم از این انتظار

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت