2777
2789
عنوان

امشب کسی که باهاش رابطه داشتم رو برای همیشه از زندگیم بیرون کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4574 بازدید | 110 پست
ببخشید یه سوال شما رو پوستتون ضایعه داشتین ؟واینکه میرن یاهمیشه میمونن

اره عزیزم رو پوستم ضایعه زدم

باید دارو مصرف کنی که بره

اگر نرفت باید کرایوتراپی یا لیزر کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میپرسم.شوهر خواهرم پشت گردنش پر ضایعاتی مثل زگیله یکبار مامانم مجبورش کرد دکتر بردش حدود ۵۰تا ...

زگیل اگر توی ناحیه تناسلی باشه خطرناکه بقیه جاها خطرناک و مهم نیست

مامانم به شدت بخاطر همین ضایعات از شوهر خواهرم بدش میاد و دوست نداره خونه ش زیاد رفت و آمد کنه.ما رو ...

نه عزیزم اینا خیلی عادی هستن

خطری هم ندارن

خیلیا دارن مثل خال

درمان زگیل تناسلی هم با کرایو هستش من دخترداییم داشت کرایو کرد ازبین رفتن ازدواج کرد شوهرشم مشکلی پی ...

این درمان نشده فقط ضایعه هارو از بین برده. ویروسش توی بدنش هست و انتقال میده. مجرد بودن زگیل تناسلی گرفتن؟

این درمان نشده فقط ضایعه هارو از بین برده. ویروسش توی بدنش هست و انتقال میده. مجرد بودن زگیل تناسلی ...

فدای سرت دختر

منم تبخال دارم

دفعه اول خیلی سخت بود

به غیر از یه بار

دیکه برنگشت ، آسیکلوییر میخورم سریع میره 

مهم سلامت روح و جسمته

خیلی به خودت برس ، ورزش حتتتتما بکن ، اب فراوون بخور ، میوه بخور ویتامین بخور مخصوصا b12 

این برای تبخال

برای زکیل هم میتونی بری بسوزونیش فکر کنم بلد نیستم ولی از دکترت سوال کن

برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستید🥺🦋
این درمان نشده فقط ضایعه هارو از بین برده. ویروسش توی بدنش هست و انتقال میده. مجرد بودن زگیل تناسلی ...

اگر ضایعه ای روی بدن نباشه انتقال نمیده

من همسرم آفت زده بود دهنش ، رابطه اورال داشتیم و از اون گرفتم ، دفعه دوم هم دقیقا همین شد

آفت داشت گوشه لبش و حواسمون نبود و دوباره عود کرد بعدش 😅 ولی تا الان حواسمون هست دیکه برنگشته

برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستید🥺🦋
فدای سرت دختر منم تبخال دارم دفعه اول خیلی سخت بود به غیر از یه بار دیکه برنگشت ، آسیکلوییر میخو ...

منم بعد از بار اول که تبخال زدم دیگه نزدم

ولی واقعا ناراحتم که این اتفاق افتاده

اره درسته. ممنون عزیزم❤️

اگر ضایعه ای روی بدن نباشه انتقال نمیده من همسرم آفت زده بود دهنش ، رابطه اورال داشتیم و از اون گرف ...

زگیل بدون ضایعه هم انتقال پیدا میکنه

تبخال هم بدون ضایعه انتقال پیدا میکنه ولی احتمالش کمتره

اره مجرد بود والا الان سه ساله درمان کرده دیگه برنگشتن بعذشم ازدواج کرد مشکلی برای شوهرش پیش نیومد

من خودم نزدیک 9 سال پیش روی پنجه پام زگیل گل کلمی دراومد انقدرافتضاح بود تموم انگشتای پای وکنارپنجمو گررفته بود وداشت زیاد ترمیشد البته اول یه دونه بود رفتم دکتریه محلول داد زدم بعد اون صدبرابرشد رفتم کرایو کردم با یه جلسه راحت شدم دیگه هم درنیومدن هیچ جای بدنم هم درنیومد پس ویروسش توی بدن باشه مهم نیست