2777
2789
عنوان

امشب کسی که باهاش رابطه داشتم رو برای همیشه از زندگیم بیرون کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4574 بازدید | 110 پست
داروهای ضد ویروس مورد استفاده برای تبخال تناسلی عبارتند از: آسیکلوویر (Zovirax) فامسیکلوویر (Famvir ...

ممنون عزیزم

اسکیلوویر استفاده میکردم و الان دیگه اصلا عود نداشتم

اما ویروسش همیشه توی بدن هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی وارد رابطه شدی نباید رهاش می کردی دوتایی راحتتر دنبال معالجه می رفتید  حالا مشکلات اجتماع ...

خودم تلاش کردم که این اتفاق بیفته

ولی مطمئنم فقط باعث میشد یه مهر طلاق تو شناسنامه جفتمون بخوره😭

عزیزم ایشون هم زگیل داشته باشن کاملا مشخص میشه  بعدم چه جور رابطه ای بوده که باکره ای و یه بار ...

رابطه سطحی بوده. زگیل تناسلی و تبخال تناسلی در اور تماس پوست به پوست منتقل میشن و حتما نیاز به دخول نیست.

ایشون ویروس رو داشتن اما زگیل نمیزدن. اکثر آقایون بی علامتن

خودم تلاش کردم که این اتفاق بیفته ولی مطمئنم فقط باعث میشد یه مهر طلاق تو شناسنامه جفتمون بخوره😭

کار خوبی کردی کات کردی

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن

ببخشید میپرسم.شوهر خواهرم پشت گردنش پر ضایعاتی مثل زگیله یکبار مامانم مجبورش کرد دکتر بردش حدود ۵۰تا سوزن بهش زدن تا دونه دونه اونها رو برداشتن.خواهرم میگه پاهاش هم داره.آیا ممکنه زگیل باشه یا خال گوشتیه؟ خواهرمم دچار میشه؟ یا ممکنه وقتی خونه مامانم لباسهاش رو میگذاره به بقیه هم منتقل بشه؟

ببخشید میپرسم.شوهر خواهرم پشت گردنش پر ضایعاتی مثل زگیله یکبار مامانم مجبورش کرد دکتر بردش حدود ۵۰تا ...

نه بابا.

زگیل تناسلی فرق داره با زگیل های جاهای دیگه بدن

خدایا عاشقتم
ببخشید میپرسم.شوهر خواهرم پشت گردنش پر ضایعاتی مثل زگیله یکبار مامانم مجبورش کرد دکتر بردش حدود ۵۰تا ...

منم شوهرم تو گردنش داره خودم با دستگاه خال بردار برداشتم براش واگیردارهم نیست خال گوششتی تو گردن زیربغلش هم داره