2777
2789
عنوان

کیا رابطه از راه دور دارن جمع شین

| مشاهده متن کامل بحث + 3123 بازدید | 52 پست
خوشبخت بشی الهی چطور به خانواده گفتی از طریق تلگرام آشنا شدین؟سختگیری نکردند؟

خانواده خودش ک ۴ماه بعد از دوستیمون به مامانش گفت و تلفتی چندبار باهاش حرف زده بودم

خانواده خودمم وقتی مادرهمسرم زنگ زد خونمون برای خاستگاری مامانم ازم پرسید کی بود   منم گفتم بهش ک‌توی گروه آشنا شدیم و.. اینا

یکم سخت گرفتن ولی همسرم آدم با عرضه ای هست  خودشو خوب نشون داد  مامانم هم چون عشق و علاقه ی مارو دید راضی شد

الانم بعضی وقتا مامانم‌میگه برای اولین بار خوشحالم ک توی روم وایسادی و روی عشقت پافشاری کردی😁

چون میبینه‌کنارش‌چقد خوشحالم

خانواده خودش ک ۴ماه بعد از دوستیمون به مامانش گفت و تلفتی چندبار باهاش حرف زده بودم خانواده خودم ...

چه خوب...عشقتون پایدار

بعنوان سوال آخر😂 شما رفتین شهر ایشون یا ایشون اومدن پیش شما برای زندگی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم خداروشکر  منم اویل دوماه بود بعدش آمد خواستگاری به راحتی قبول نمی کردن خیلی سخت بود ...

عزیزم💜

خوشبختیتون ابدی❤

برای رسیدن ما ب همم دعا کن فدات شم

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
چه خوب...عشقتون پایدار بعنوان سوال آخر😂 شما رفتین شهر ایشون یا ایشون اومدن پیش شما برای زندگی؟

هیچکدوم😂

رفتیم یه شهردیگه کلا😂😂😂

ما خونمون تبریز بود    خونه همسرم اینا اطراف تبریز

ولی همسرم اونموقع تهران سرباز بود😂

بعد ازدواج اومدیم‌تهران  دور از هردوخانواده