2777
2789

سلام

من یه هفته قبل موعدم جلوگیری نداشتم فقط قبلش داشتم

الان ۳ روز از موعدم گذشته

امروز بیبی چک زدم منفی بود 

اصلا احتمال بارداری هست با وجود اینکه یه هفته قبل فقط جلوگیری نداشتم و اینکه بیبی هم امروز منفی شد؟؟ 

میخوام دمنوش زعفران بخورم الان 😐 بخورم دیگه؟ 

گناه داره طفلی بچه 

البته اگه واقعا وجود داشته باشه

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره طفلی بچه  البته اگه واقعا وجود داشته باشه

آخه میگم ینی وقتی بیبی چک منفی نشون داد ینی بچه ای نیس دیگه؟؟ 

یا ممکنه کاذب باشه؟؟ 

من چندروز قبل موعدم علائم داشتم پادرد و شکم درد و اینا بعد الان ندارم

احتمال بارداری زیاده حتی چند روز قبل پری بدون جلوگیری  یعنی این روش اصلا روس جلوگیری نیست ولی ...

آخه میگن چندروز قبل قاعدگی احتمالش خیلیییی کمه منم ذاتا میخواستم این ماه اقدام کنم دیگه یه هفته مونده به قاعدگی گفتم جلوگیری نکنم

الان نمیدونم چرا عقب انداختم

بعد اینم هست که از چندروز قبل موعدم علائم قاعدگی داشتم مثل پادرد و شکم درد و اینا ولی الان هیچی ندارم بیبی چکم که زدم منفی شد

آخه میگن چندروز قبل قاعدگی احتمالش خیلیییی کمه منم ذاتا میخواستم این ماه اقدام کنم دیگه یه هفته موند ...

من والا کلا اون زمان اقدام داشتم چون دختر میخواستم تازه پسر هم شد   

نمیشه گفت بارداری یا نه در هرحال

نمیدونم آزمایش دقیق تره

من والا کلا اون زمان اقدام داشتم چون دختر میخواستم تازه پسر هم شد     نمیشه گفت بارداری ...

عهههه یعنی چند روز قبل قاعدگی اقدام داشتی بچه دار شدی تازه اونم پسر؟؟ 😁

والا منم امروز شک کردم بیبی چک زدم منفی شد دیگه الان ززعفرون دم کردم که بخورم مثلا پریود شم یه لحظه باز شک کردم نکنه بیبی چکه اشتباه باشه 😥

چند روز بعد موعد درست نشون میده بیبی چک؟؟