2777
2789
عنوان

کنکوری جان....

364 بازدید | 12 پست

✅ تا حالا دقت کردی وقتی رویابافی میکنی ، توی تصوراتت همه چی اونجوریه که تو میخوای؟! مگر نه اینکه با همون مغزی که رویا پردازی میکنی توی زندگی عادی هم تصمیم میگیری؟! خب پس چرا تو واقعیت خودتو دست کم میگیری و خودتو باور نداری؟! 🤷🏼‍♂

✅ وقتی موفقیت تو محدود به یه کالبدِ ، چرا تا وقت هست بهش نرسی؟! چرا این فرصتو تلف کنی!؟🤨

✅ انگیزه نداشتن رو بهانه نکن! انگیزه فقط برای شروع لازمه ، بقیه‌ش پشتکاره و ایمان به خودت که جفتشون خیلی مهم تر از انگیزه هستن!👐🏽

✅ بر خلاف خیلیا که میگن قدم اول سخته ، اونو برداری بقیشم بر میداری. من میگم قدم اولو که همه میتونن بردارن ، اینکه وسط راه بخاطر موانع جا نزنی و اصرار داشته باشی به پیروزی ، شرطه... فقط اون موقعی که مرحله آخرو هم رد میکنی میتونی بگی موفق شدم... 🔥

✅ من نمیدونم کسی بخواد آب بخوره هم یک سری فعل و انفعلات انجام میده و لیوان آب یهو تو دستش ظاهر نمیشه ، ولی وقتی پای مبارزه تا پیروزی به میون میاد ، مدعی میشن که سخت بود ، نشدنی بود! کاش می فهمیدم چرا آدما با اختیار خودشون این جملات گول زننده و بی پايه و اساس رو باور میکنن!🤔

برای اطلاع از شرایط مشاوره 

پیام بدین 😊😊

👏👏

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه

فکر کردم برای رضای خدا اینارو گفتی

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡
ببخشید خانوم متوجه منظورتون نمیشم  

فکر کردم پسته انگیزشی میزاری -- 

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡
فکر کردم پسته انگیزشی میزاری  --  

#انگیزشی 

💙 چیزی که لازم داری نه بابای پولداره، 

نه خارج از ایران بودن، 

نه شانس ..

فقط باید شجاعت شروع کردن 

و قدرت جا نزدن داشته باشی،

خلاص🤛🏻🔥

فکر کردم پسته انگیزشی میزاری  --  

🔸نا امید شو . . . 🥲🔥

آره ناامید شو❗️

از شکست های پشت سر هم ناامید شو

از کارهای تکراری که تو رو به جایی نرسوندن ناامید شو

از خواب تا لنگ ظهر ناامید شو 🤷🏼‍♂🖤

از راکد بودن و دست رو دست گذاشتن ناامید شو

از برنامه هایی که برات پیشرفت نشده ناامید شو

از پشت کنکور موندن و تلاش نکردن ناامید شو

جرات رهایی داشته باش . . . 💙🐬

رها کن بره هر چیزی که تو رو از جلو رفتن بازنگه داشته. 

رها کن بره هر چیزی که امید رو تو وجودت کمرنگ کرده. 

رها کن بره هر چیزی که اجازه نمیده تو با بهترین حالت بجنگی . . . ✌️🏽🫀

رها کن بره هر چیزی که اشتیاق رو در تو تقویت نکنه. 

اره لازمه یه جایی نا امید شی و رها کنی تا حالت خوب بشه 😄

تا برسی، تا بدرخشی، تا بگی شجاعت به خرج دادم 👊🏽🌿

حالا برو از هر چیزی که لازمه قطع امید کن! هر چیزی رو که مانعه رها کن، آزاد شو . . . 🖐🏽🌙

من اینجام تا بیای باهم بجنگیم برای رویاها، برای هدفها . . . 🌱

🔸نا امید شو . . . 🥲🔥 آره ناامید شو❗️ از شکست های پشت سر هم ناامید شو از کارهای تکراری که ...

حیف کنکوری نیستم

حرفاتون قشنگه♥️

🔸نا امید شو . . . 🥲🔥 آره ناامید شو❗️ از شکست های پشت سر هم ناامید شو از کارهای تکراری که ...

سلام. به نظر شما تو منطقه دو قبولی فرهنگیان(با این ظرفیت /۱۴۰۱) حد اکثر چه رتبه ای میخواد؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.