2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فقط شکم داری دوحالت داره یاارثیه ک شکمت چربی ذخیره میکنه یا قندوشکر زیاد میخوری

نه توسه سال سه تاسزارین داشتم.... آخریش دوقلو بود وگرنه کارم خیلی زیاده هم چهارتابچه زیر 5سال دارم هم کارمندم 

نه توسه سال سه تاسزارین داشتم.... آخریش دوقلو بود وگرنه کارم خیلی زیاده هم چهارتابچه زیر 5سال دارم ه ...

خب اینو بگو فکر کردم مجردین..عزیزم خودت میگی سه تا سزارین دیگه انتظار شکم تختو نداشته باش

خب اینو بگو فکر کردم مجردین..عزیزم خودت میگی سه تا سزارین دیگه انتظار شکم تختو نداشته باش

وزن کم کردم...... ولی فقط شکم دارم...... اینجا گفتن کم خوری کنم و ورزش شکم درست میشه؟ 

ممنونم...... لاغرباشی و فقط شکم خیلی بدمیشه...... مرسی جواب دادید 🥰

شبها نون و برنج و ماکارونی و سیب زمینی نخور....

کربوهیدرات شب رو به حداقل برسون....مخصوصا موارد بالا

توی اینستا ورزشهای شکم و پهلو رو پیدا کن برو  به طور مداوم....نه اینکه ۱روز ورزش کنی  ۵روز ورزش نکنی..‌روز ی نیم ساعت ورزش بهتر از استمرار نداشتنه..‌‌... مواد سالم و پروتیین زیاد مصرف کنید ....روعن غداهاتونو به صفر برسونید ....هرچیزی به اندازه مصرف کنید....

واسه قرص من خیلی میترسم واقعا ... ولی دکترم یه دستگاهی داره واسه لاغری دستگاه اگزیما اگه اشتباه نکنم ...از مریضاش خیلی تعریفش شنیدم نمی دونم دیگه حالا چطوریه جواب میده یا نه ول واست لینکش میذارم خودت ببین امیدوارم واست مفید باشه https://drsaralotfi.com/لاغری-با-دستگاه-اگزیمیا/