2777
2789
عنوان

بخاطر غذا باهاش قهر کردم

1938 بازدید | 79 پست

من تازه عروسم و دو ماهه خونه خودمونم

هنوز نمیتونم بین درس خوندن و غذاپختن تعادل برقرار کنم

همشم شوهرم خونهس کارش تو خونس

تا ی کمی گرسنه ش میشه نمیشه باهاش حرف زد

غر میزنه ، با خنده و شوخی میگه ولی قصدش واقعیه . تا میام ی کلمه حرف بزنم میگه گرسنمه نمیفهمم چی میگی

درحالی ک تو خونه هم همیشه بیسکوییت داریم هم نون و پنیر و اینا

یه ظرف شکلات صبحانه رو تو دو روز تموم کرد

دیروز من خیلی بدن درد داشتم و اعصابم خورد بود، شروع اومیکرون بود ولی نمی دونستیم

شوهرم طبق معمول شروع کرد که گشنمه و فلان، ساعت 6.5 عصر بود

گفتم خب حالا ک وقت شام نیست، گفت اخه ناهار املت بوده!!!

4 تا تخم مرغ زدم چون بدنم خیییلی درد داشت. ساعت 2 خورد، 6.5 گفت گشنمه!

من واقعا هنوز نتونستم تایم غذاپختنم رو مرتب کنم هرروز درست کنم

دانشحوام هستم

دیروز خیلی بدن درد داشتم یهو داشت میگفت گشنمه اعصابم خورد شد گریه کردم گفتم بابا من بدنم درد میکنه توام ک هی اینطوری میکنی. من چیکار کنم برات؟ درس بخونم بپزم بشورم کار کنم؟ ( تو خونه کار می کنم برادرامدزایی) گف اصلا کی از تو کار خواس کی کار خونه خواست؟ منم نشستم گریه کردم و قهر کردم باهاش حرف نمیزنم. حالا فهمیده اومیکرون دارم همش برام میوه پوست میگیره و مثلا میخواد بهم برسه. من باهاش حرف نمیزنم ولی چون از این حرفاش ک هی گرسنمه گرسنمه واقعا ناراحتم. گاهی میاد ب شوخی ی چیزی بگه ولی جوابشو نمیدم.

گاهی تو خونه ظرف می شوره هم خونه مامان خودش هم خونه مامان من میگه ظرفارو من میشورم. در صورتی که برای یه ظرف شستن باید کلی التماسشو بکنم اخرشم تصمیم گرفتم دیگه تو هیچ کاری کمک نخوام همه کارارو خودم بکنم. فقط میریزه و می پاشه و میگه اصلا بذار کثیف بمونه نمیخواد تمیز کنی! منم خونم کثیف باشه اعصابم همش خورده. سه روز قرار بود کف اتاقو جارو بکشه تا نکشید خودم کشیدم. تهشم به من میگه تنبلی!!!

عزیزم

قورمه سبزی زیاد بزار هم هم شام ناهار بخورید هروقتم گشنه اش بره برداره بخوره

ب توام فشار نیاد

من قلبم خیلی شکسته خیلی تنهام جز شما نی نی سایتیا کسیو ندارم میشه دعام کنید؟!دارم سقوط میکنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه خسته نباشی عزیزم، بعدم اینکه مثلا اگه کار داری شب قبل ناهارت رو بزار یا فریز کن بیشتر مواد ...

ممنون ازت

فریزر من خیلی کوچیکه همون مواد منجمدم جا نمیشه

عزیزم قورمه سبزی زیاد بزار هم هم شام ناهار بخورید هروقتم گشنه اش بره برداره بخوره ب توام فشار نیاد

یعنی هرروز ناهارو دوبرابر درست کنم برا شامم بمونه؟

چندبار کردم

هیچی برا شام نمیمونه همه رو میخوره

من اندازه خونه خودمون ک 4 تا بودیم براش درست میکنم همه رو میخوره

چیزایی که طولانی سیر نگه میداره رو بهش بده مثلا خرمایی، ارده ای چیزی 

حتما باید شام و ناهار باشه!

همه چی داریم

میوه بیسکوییت شیر خرما همه چی

ولی فقط شام و ناهار باید باشه! غیر اون سیر نمیشه

یه روز رو بذار برای آشپزی مثلاً کل جمعه رو. سه نوع خورشت زیاد درست کن مثلاً برای دو تا ناهار بذار فریزر. شام هم که ساندویچی املتی یه چیز حاضری بخورین. من چون مجبورم برای خودم آشپزی کنم همیشه همین کارو میکنم 

یعنی هرروز ناهارو دوبرابر درست کنم برا شامم بمونه؟ چندبار کردم هیچی برا شام نمیمونه همه رو میخوره ...

خب بیشتر درست کن

حوصله جنگ و دعوا داریا

مثلا یه عالمه سالاد الویه درست کن که یه روز کامل بخوره

یا قیمه و قورمه زیاده زیاد بزار

انقدری بزار ک بخوره تموم نشه

توام اذیت نشی عزیزم

من قلبم خیلی شکسته خیلی تنهام جز شما نی نی سایتیا کسیو ندارم میشه دعام کنید؟!دارم سقوط میکنم